23948sdkhjf

Prøve DATRONs CNC-værktøjer, 10% rabat 3-7 Maj 2021

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

I mere end 20 år har DATRON udviklet CNC-værktøjer til forskellige bearbejdningsoperationer i mange forskellige materialer. Lige nu giver vi 10% rabat på DATRON CNC-værktøjer mellem 3. - 7. maj 2021

I mere end 20 år har DATRON udviklet CNC-værktøjer til forskellige bearbejdningsoperationer i mange forskellige materialer. Lige nu giver vi 10% rabat på DATRON CNC-værktøjer mellem 3. - 7. maj 2021

Bearbejdning i aluminium
DATRONs CNC-værktøjer har høj fræsekapacitet, stille kørsel og høj stabilitet. DATRON har flere fræseværktøjer til mange forskellige bearbejdningsoperationer. De har mange forskellige 1- og 2-flute fræsere.  DATRONs har flere forskellige gevindværktøjer til hurtig og nøjagtig skæring.

Forarbejdning i plastmateriale
Vælg DATRONs CNC-værktøj til hurtig bearbejdning uden at smelte. DATRONs graveringsværktøjer fås med mange forskellige vinkler og punkter. DATRON har også ydre radiusskærere for en perfekt udsynskant.

Behandling i skummateriale
DATRON har udviklet CNC-værktøjer til bearbejdning af skum. Skumskærerne er af meget høj kvalitet og meget omkostningseffektive, tidsbesparende og frem for alt undgår du efterbehandling, der ellers er påkrævet ved bearbejdning med almindelige behandlingsmetoder som wire, vand og laserskæring af polyurethanskum.

Behandling i akrylmateriale
DATRONs CNC-værktøj til akryl har en høj skæreeffekt - uden spånakkumulering og giver gennemsigtige konturoverflader. Disse CNC-værktøjer giver perfekte resultater til både efterbehandling og grovfræsning!

Behandling i kompositmateriale
DATRONs CNC-værktøjer til bearbejdning i kompositter er omkostningseffektive og giver præcis bearbejdning i slibende materialer.  Fræsere med mikro-fortanding, specielt slebet og specielt belagt.

Du er velkommen til at downloade værktøjskataloget her


SOLECTRO AB
Tlf. +46 40-536600
www.solectro.se

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Send til en kollega

0.063