23948sdkhjf

Breaking News - AVN Hydraulik opkøber Masytec!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Hydraulik A/S

AVN Hydraulik har pr. 1. maj 2021 opkøbt selskabet Masytec A/S og styrker dermed deres hydraulik aktiviteter.

AVN Hydraulik opkøber Masytec!
AVN Hydraulik har pr. 1. maj 2021 opkøbt selskabet Masytec A/S og styrker dermed deres hydraulik aktiviteter.

Masytec A/S
Masytec A/S har domicil i Ishøj og har 21 medarbejdere, som beskæftiger sig inden for centralsmøring. Firmaet hed tidligere Lincoln Danmark A/S, indtil der blev foretaget et navneskift i år 2010.

SKF distributør
SKF opkøbte Lincoln Danmark A/S tilbage i år 2010, og Lincoln Danmark A/S blev dermed SKF - Lubrication Systems Distributor - for SKF produkter inden for centralsmøring.

Tidligere CEO og ejer af Masytec, Jesper Herløw, udtaler:
”Jeg er meget glad for, som led i et generationsskifte, at have fundet en fremtidig ejer af Masytec. AVN er en kompetent og professionel virksomhed og deres kultur og værdier ligner meget dem vi har i Masytec. For mig er det vigtigt, at mine medarbejdere kommer godt videre".

Fokus på montage og centralsmøring
Masytec rådgiver om centralsmøring og sikrer, at bevægelige dele er smurt korrekt med optimal mængde på rette sted og i rette tid. Korrekt centralsmøring kan spare mandetimer og give optimal drift samt en længere levetid og ydelse, så havari undgås.

Masytec har et bredt produktsortiment fra verdens førende leverandører inden for centralsmøring, automatiseret smøring og smøreudstyr til ethvert formål. Masytec har dermed adgang til den nyeste teknologi og udvikling på området.

 

God synergi mellem selskaberne 
AVN Hydraulik A/S er sammen med søsterselskaberne AVN Hydropower og BB Hydraulik specialister i hydrauliske totalløsninger, komponentsalg, reparation, montage og service til industri, marine, off-shore, energi og landbrug.

Selskaberne er distributør og servicepartner for Parker Hannifin og Bosch Rexroth.

AVN Hydraulik beskæftiger i dag 70 medarbejdere og har afdelinger i Brøndby, Odense, Esbjerg og Aalborg samt råder over 25 hydraulikservicebiler, som dækker hele landet. 

AVN Hydraulik og Masytec har således lang erfaring og knowhow, der understøttes af professionelle løsninger til både industri, landbrug, offshore og offroad applikationer.

Med opkøbet råder begge selskaber over meget erfarne montører, som udfører landsdækkende montage og service på et højt fagligt og kvalitetsmæssigt niveau.

Det giver en god synergi mellem Masytec og AVN Hydraulik gruppens selskaber, da firmaerne henvender sig til fælles kunder.

CEO for AVN Hydraulik, Michael Lindberg, udtaler:
”Vi er rigtig glade for at have fået Masytec ind under vores vinger. Produktområdet centralsmøring passer perfekt ind i vores strategi om vækst. Jeg ser utrolig mange synergier til glæde for vore kunder, leverandører og medarbejdere."

Vi er stolte over at vi i fremtiden skal repræsentere de verdenskendte brands SKF og Lincoln.

Kontakt os
AVN Hydraulik på tlf. 70 20 04 11 / avn.hydraulik@avn.dk
Masytec på tlf. 43 45 88 66 / info@masytec.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Hydraulik A/S

Dalager 5
2605 Brøndby
Danmark
AVN Hydraulik A/S

Billeder & videoer

SKF produkter til centralsmøring

Send til en kollega

0.093