23948sdkhjf

DATRON M8Cube højhastighedsbearbejdning med små værktøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

CNC fræsemaskine M8Cube er en af DATRONs brede udvalg af kompakte højhastigheds CNC-maskiner til ethvert fræsningskrav.

DATRON M8Cube er en CNC fræsemaskine til højhastighedsbearbejdning med små værktøjer – et optimalt valg til den højteknologiske industri, elektronikindustrien og underleverandører til automobil. Med et konstant skiftende marked og efterspørgsel er det en stor fordel at være hurtig, fleksibel og være i stand til at fremstille både store og små serier til en gunstig pris.

CNC fræsemaskine DATRON M8Cube giver produktionen mange fordele, DATRON M8Cube har en stor bearbejdningsoverflade på en lille installationsflade, giver kortere opsætningstider og er meget gunstig ved indkøb med ekstremt lave driftsomkostninger. Energiforbruget er i gennemsnit mindre end 2,5 kWh.

DATRON M8Cube gør arbejdspladsen renere og mere attraktiv med minimal mængdesmøring og en software som er nem at håndtere, du følger nemt en 4-trins arbejdsgang: Select and load – Tool set up – Set up – 3D simulation.

DATRON M8Cube er egnet til bearbejdning af metalplader i aluminium, messing, plast, PU skum eller kompositmateriale.

CNC fræsemaskine M8Cube er en af DATRONs brede udvalg af kompakte højhastigheds CNC-maskiner til ethvert fræsningskrav.  DATRON M8Cube har mange gode kontroller og funktioner med en ergonomisk arbejdsmiljø og lave driftsomkostninger - lad DATRONs maskiner, sortiment af tilbehør og softwarefunktioner bevise forskellen.

Vi tilbyder live demo af maskiner og funktioner her i Lomma - 10 minutter fra Malmö, eller så vi kan hjælpe dig med en testfræsning i vores teknologicenter. 


SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063