23948sdkhjf

SPM UK modtager stor ordre fra Severn Trent Water

| Medlemsnyhed | Indrykket af SPM Instrument AB

Det britiske forsyningsselskab Severn Trent Water har bestilt otteogtredive Leonova Emerald-håndinstrumenter og mere end tusind stødimpulsadaptere til at overvåge den mekaniske tilstand af kritisk udstyr i dets spildevandsbehandlingsanlæg.

Severn Trents Asset Care-team søgte efter en pålidelig løsning til tilstandskontrol på lager til RBC (Rotating Biological Contactor) -faciliteter, hvor hverken ultralydsteknologi eller andre leverandører af tilstandskontrol kunne give endelige svar vedrørende lagertilstand.

RBC-enhederne er en del af den første fase af spildevandsrensning, hvor størstedelen af ​​det organiske materiale fra spildevandet fjernes. Enhederne består af et antal roterende skiver med biologisk vækst på overfladerne, som danner et slimlag, der understøtter væksten af ​​bakterier og mikroorganismer i spildevandet og derved nedbrydes og stabiliserer organiske forurenende stoffer.

En seks måneders pilottest med Leonova Emerald viste, at stødimpulsmåling med SPM HD kunne påvise tidlige tegn på lejeskader, utilstrækkelig smøring og installationsfejl i de langsomt roterende RBC-lejer (1 omdr./min.). Det højtydende instrument Leonova Emerald indeholder patenteret HD-teknologi og tilbyder effektive analyse- og fejlfindingsfunktioner.

For Severn Trent Water er denne investering det første skridt i at gøre det muligt for vedligeholdelsesingeniørerne i Asset Care-teamet at få bedre kontrol over udstyrets driftstilstand og holdets vedligeholdelsesplaner. På lang sigt planlægger virksomheden at skifte fra afrundingsmåling med håndholdte instrumenter til online-systemer. Planen er også at bruge instrumenterne på andet udstyr (hvoraf nogle har høje hastigheder) og vokse derfra.

Laurence Thomas, seniorrådgiver i Asset Care-teamet, kommenterer: ”Efter test med andre leverandører og teknologier var det kun SPM HD, der var i stand til at opdage fejl længe nok til at planlægge vigtige lagerændringer. Dette har også givet os muligheden for at styre vores smøreplan og ændre vores vedligeholdelsesfilosofi fra reaktiv til tilstandsbaseret og proaktiv. Vi ser frem til at bygge videre på vores tilstandskontrol med SPM og udvide til andre områder inden for Severn Trent Water.

Ud over instrumentet og måleudstyret vil SPM Instrument UK også tilbyde service og træning for Severn Trent Asset Care-teamet.

Severn Trent Water er en af ​​Storbritanniens førende udbydere af vand- og kloakeringstjenester og betjener over otte millioner kunder i England og Wales.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SPM Instrument AB

Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Sverige
SPM Instrument AB

Send til en kollega

0.063