23948sdkhjf

Intellinova Parallel EN nu tilgængelig med fire kanaler

| Medlemsnyhed | Indrykket af SPM Instrument AB

SPM Instrument lancerer nu en anden version af sit flagskibssystem Intellinova® Parallel EN.

Det nye familiemedlem med fire kanaler er en omkostningseffektiv løsning til tilstandskontrol i mindre applikationer, hvor et par målepunkter er nok til at dække alle overvågningsbehov.

Masser af strøm i en lille pakke
Intellinova Parallel EN er det mest avancerede system i Intellinova-produktfamilien. Den nye firekanalsversion udnytter fuldt ud HD-teknologier og giver dermed verdens mest effektive metoder til overvågning af vibrationer samt gear-, leje- og smøretilstand med uovertruffen advarselstider. De patenterede målemetoder HD ENV og SPM HD gør den nye version til et perfekt valg til applikationer, hvor korte procescyklusser kræver, at målinger udføres meget hurtigt.

Intellinova Parallel EN med fire kanaler er også ideel til midlertidige installationer, konceptforsøg og rodårsagsanalyser.

Systemet er baseret på den næste generations digitale platform og har enestående beregningsydelse. Det er et smart valg til IIoT-miljøer og tilbyder kraftfulde interoperabilitets- og integrationsfunktioner, herunder den åbne og omfattende Condmaster Entity Server REST API og industristandarden OPC UA. Denne platform betyder også, at systemet er forberedt til næste generations maskinindlæring og AI samt kant- og cloud computing.

Denne nye version med fire kanaler med Wi-Fi-funktion er den mindste kabinetinstallation af Intellinova Parallel EN til dato, noget der kan muliggøre installation i umiddelbar nærhed af maskinen og dermed kan minimere mængden af ​​kabler.

De fire online-systemer i Intellinova Parallel EN-familien - med henholdsvis 4, 8, 16 og 32 kanaler - udgør en kraftfuld, fleksibel og komplet løsning til tilstandskontrol til de fleste typer industrielt udstyr, hvilket gør det let at skræddersy den mest egnede overvågningsløsning for hver ansøgning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SPM Instrument AB

Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Sverige
SPM Instrument AB

Send til en kollega

0.079