23948sdkhjf

Endnu et stort projekt til havvindmølle-fundamenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

RG Rom Gummi A/S er i fuld gang med at påmontere gummi på 1.120 stålelementer, som alle skal indgå i havvindmølle-fundamenter.

12 store stålelementer til havvindmølle-fundamenter har fået påmonteret gummi og afsendt fra Lemvig.
Stålelementerne er til Smulders, der med tiden har fremstillet mere end 2.200 havvindmølle-fundamenter til vindmølleparker fordelt på hele kloden. De 12 stålelementer er en del af et samlet projekt på i alt 1.120 stk. der alle skal have påmonteret gummi med vulkanisering – en teknik RG Rom Gummi A/S har arbejdet med i +30 år.

Se flere billeder af projektet på vores LinkedIn 

Vulkanisering er en kombination af varme og tryk, og fordelen ved vulkanisering er, at det giver gummiet 100% binding på emnet, og er efterfølgende ekstremt slidstærkt. Den ekstraordinære holdbarhed på gummiet er nødvendigt i havvindmølle-fundamenter og i hele offshore- og vindmølleindustrien generelt.

Vi er specialister indenfor vulkanisering af gummi og PUR, og vores erfaring er, at vulkanisering af gummi eller PUR er en rigtig god beskyttelse for områder, hvor et emne udsættes for slid.
 
Kontakt os gerne uforpligtende, hvis du er interesseret i at høre hvilke løsninger vi kan tilbyde indenfor vulkanisering af gummi eller PUR.

+45 9782 2033
info@romgummi.dk

Følg os på LinkedIn og se en masse nye spændende cases og projekter hver uge. 

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, og har kompetencer indenfor vulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.062