23948sdkhjf

SPM introducerer Condmaster Ruby 2022 med AI-beslutningsstøt

| Medlemsnyhed | Indrykket af SPM Instrument AB

Beslutningsstøttesystemet DSS (Decision Support System) er en række AI-baserede, datadrevne softwarefunktioner, der er særligt nyttige til automatisering og strømlining af styringen af ​​store og små online-systemer (databaser).

Den nye tekniske ramme for den avancerede analyse- og diagnosticeringssoftware Condmaster Ruby 2022 vil fortsat blive udviklet og vil også danne grundlaget for fremtidige funktioner til maskinlæring.

Det overordnede formål med beslutningsstøttesystemet er at frigøre vedligeholdelsespersonalet fra behovet for at analysere store mængder måledata for at finde grundlæggende årsager og løse komplekse problemer. I stedet bruger DSS kunstig intelligens, statistisk analyse og andre algoritmer til at udtrække vigtige oplysninger fra indsamlede fitnessdata og anvender mønstergenkendelse for at identificere målepunkter og potentielle problemer, der indikerer behovet for vedligeholdelsesindsats.

Ved hjælp af DSS kan den tid, der kræves til korrekt vurdering af maskintilstand, reduceres dramatisk uden at kræve dybdegående analyseviden. Organisationer, der bruger DSS, bliver mindre afhængige af intern ekspertise, og vedligeholdelsespersonale kan bruge mindre tid på at analysere data og mere på at optimere vedligeholdelse.

Pålideligt, konsekvent og informativt resultat
Alle DSS-funktioner er inkluderet i softwarens platformspakke, som gør det muligt for alle brugere at drage fordel af den ekspertviden, der er indbygget i systemet. DSS giver forudsigelser om generel maskinsundhed og maskinskader baseret på logiske konklusioner og giver handlingsbar indsigt, der gør det lettere for vedligeholdelsesteams at træffe informerede beslutninger, prioritere handlinger korrekt og implementere vedligeholdelsesplaner effektivt.

Brugeren kan oprette komplette maskiner fra et komponentbibliotek ved hjælp af en grafisk træk-og-slip-grænseflade, hvorefter DSS automatisk genererer alle indstillinger til målingstildelinger og fejlsymptomer. Baseret på brugerdefineret maskinkriticitet og måledata, der er indsamlet i en læringsfase, bestemmes maskinens grundlæggende værdier. Baseret på disse beregner og viser DSS den aktuelle tilstandsstatus som letforståelige farvegradienter. En signalkvalitetstest kan aktiveres for at sikre, at alle beregninger er baseret på måledata af høj kvalitet.

Forbedret alarmfunktionalitet for større effektivitet og bedre opfølgning
Evnen til hurtigt at underrette brugere om potentielle problemer og vigtig information er en vigtig del af softwaren, som er blevet forbedret yderligere i den nye Condmaster-revision. Ud over at opfylde en række kundekrav er den nye alarmfunktionalitet tættere integreret med softwarens analysefunktioner. Funktionen bruges også til AI-baserede evalueringer, såsom forudsigelser af maskinens helbred. Den nye og forbedrede alarmfunktionalitet understøttes fuldt ud i både Condmaster Ruby og Condmaster.NET og muliggør en klar, redundansfri visning og en mere fleksibel arbejdsgang, når der kræves handling; for eksempel gennem evnen til at indstille nye prioritetsniveauer og statusindikation på individuelle alarmer.

Øget support til nye produktversioner
Den seneste Condmaster-version indeholder mange forbedringer som reaktion på kundernes krav og leveres også med support til Airius LTE-M, en opgraderet version af den trådløse vibrationssensor, der kommunikerer via mobilnetværket, og den nye version af online-systemet Intellinova Parallel EN med fire kanaler.

I forbindelse med denne revision introduceres også en ny tilpasning af softwaren, som er designet til kun at understøtte brugen af ​​Airius trådløse vibrationssensorer. Med sensoren, softwaren og den gratis downloadbare mobilapp Condmaster.NET kan brugeren let overvåge vigtige maskiner - i marken, på farten og med en minimal investering.

For at få flere oplysninger om disse og andre nyheder i Condmaster Ruby 2022, skal du downloade 'Condmaster Ruby 2022 - Upgrade Benefits' nedenfor eller kontakte din nærmeste SPM-repræsentant.

Condmaster Ruby 2022 kan leveres i slutningen af ​​august 2021.

SPM Instrument AB
Telefon: +46 (0) 152-225 00
info@spminstrument.se


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SPM Instrument AB

Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Sverige
SPM Instrument AB

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.078