23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan ser det ud når vi renoverer verdens største fendere

Vi var for nogle uger siden taget en tur til Skagen for at renovere 6 Yokohama fendere på vegne af SDK Shipping.

De enorme fendere er udviklet til at flyde mellem to skibe som beskyttelse under STS-operationer (ship-to-ship), hvor to skibe mødes på havet, og overfører lasten mens de ligger langs hinanden. For at fenderne kan leve op til de gældende betingelser, er det vigtigt at deres stand er i top, og de må derfor ikke have større slitage, mærker m.m. under operationer.

Vi har med vores renovering udbedret fendernes slitage og mærker hurtigt og effektivt, så de igen er funktionsdygtige. Dette er en langt hurtigere og billigere løsning for ejerne af fenderne, sammenlignet med, hvis de skal investere i nye fendere.

Se flere billeder på vores Linkedin.

SDK Shipping er førende STS Co-ordinator/Agent I Danmark og håndterer yderligere STS operationer i Middelhavet samt UK. Endvidere agerer SDK Shipping som handling agent I Danmark for nogle af verdens førende STS Providers, som bla. har deres STS base i Danmark.

RG Rom Gummi A/S er førende dansk producerende gummileverandør til alle indsutrier. Udover hurtig og effektiv renovering af fendere, producerer vi bl.a. også et stort udvalg af forskellige type fendere fra bunden og tilpasser dem til jeres skib eller båd. 

Læs også "Skibsfendere i et selskab for sig" eller "Gummi øger levetiden for pumpehus til søvandsfilter"

Kontakt os uforpligtende hvis I er interesseret i at høre hvad vi kan tilbyde af løsninger indenfor teknisk gummi til skibsindustrien.  Vi har samlet produktion og bearbejdning in-house i Lemvig for at sikre at alle vores produkter har den rigtige kvalitet og hurtige leveringstid. ⚡

Tlf. 9782 2033
info@romgummi.dk

 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.047