23948sdkhjf

Flere smarte nyheder i KUKA.Sim 4.0

| Medlemsnyhed | Indrykket af KUKA Nordic AB

– Et lettere liv for systemintegratorer. Mulighed for at skabe komplette robotprojekter, at inkludere PLC og HMI, en særlig add-on til svejsning og at programmet nu sælges som årligt abonnement til en meget konkurrencedygtig pris

– Det er nogle af nyhederne, når KUKA nu lancerer version 4.0 af simuleringsprogrammet KUKA.Sim.
– Vi har forbedret og bearbejdet softwaren og har flere smarte nyheder, siger Micael Amandusson, channel manager hos KUKA Nordic.
KUKA.Sim er en software, som gør livet betydeligt lettere for både systemintegratorer og slutbrugere. Når en robotcelle skal opbygges, er det muligt at foretage tests og identificere eventuelle svagheder på en almindelig laptop. Og det er muligt at gøre det med det rette layout.
– Programmet kan importere en model af det miljø, hvor robotter og andet udstyr skal arbejde, og endda sætte alt ind i den rette skala, siger Micael Amandusson.

Tilføj det helt rigtige udstyr
I den nye version er det også muligt – ved hjælp af et tilføjelsesprogram til softwaren – at opbygge sit eget bibliotek af konfigurerbare objekter med specificeret kinematik etc.
– Det er en stor fordel – i princippet kan du optimere alt. Du kan også gøre ting, såsom at simulere et nødstop, og se hvor langt robotten kan nå at bevæge sig, efter du har trykket på knappen, og hvad det giver af konsekvenser.
Alt sådan noget kan man gøre, inden der indkøbes noget udstyr, hvilket sparer både tid og penge.
– Du kan også eksportere hele konfigurationen direkte fra KUKA.Sim til robotterne, men vi anbefaler alligevel, at man gør det via WorkVisual, siger Micael Amandusson.
Ifølge ham er softwaren meget brugervenlig og let at arbejde med, omtrent som at arbejde i Power Point, eller som et slags Minecraft for professionelle integratorer. Ved hjælp af KUKA.Sim kan man i princippet køre ud til en slutkunde og demonstrere fuldt udarbejdede applikationer på en bærbar computer.

Sparer arbejdstimer
Det er også let at lave hurtige udkast sammen med kunden, enten på stedet eller via et onlinemøde.
– På blot få minutter kan du opbygge tydelige eksempler. Når du derefter har et mere færdigt arbejde at fremvise, er det let at eksportere en demo og sende den afsted, siger Micael Amandusson.
Softwaren er så tilpas sikker, at det er muligt at foretage en Factory Acceptance Test allerede ved tastaturet. Og i sidste ende indebærer alle mulighederne for forarbejde, at man kan reducere den personalestyrke, der er behov for til installation hos slutkunden, betydeligt.
Nyhederne i KUKA.Sim 4.0 omfatter blandt andet:
• Ny KRL
• Nyt svejsningsmodul
• Mulighed for at skabe Work Visual-objekter direkte i softwaren
• Mulighed for at inkludere PLC-kode (afgørende ved Virtual Commissioning)
• Sælges nu som årligt abonnement, hvilket betyder, at kunder ikke er nødt til at foretage en stor investering, og således får ROI stort set med det samme

Book en gennemgang
For dem, som gerne vil afprøve softwaren, findes der en 30-dages testversion, der kan downloades fra KUKA Nordics websted. Hvis man ønsker en vejledning i programmets finesser og muligheder, står Micael Amandusson og hans kolleger parat til at hjælpe.
– Bare kontakt os, så booker vi et onlinemøde og gennemgår det lidt mere i dybden på et par timer. Det sætter jeg gerne tid af til, siger han.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KUKA Nordic AB

A Odhners Gata 15
421 30 Västra Frölunda
Sverige
KUKA Nordic AB

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078