23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RG Rom Gummi producerer unik fender i skum til ESVAGT

Så har vi sendt den første ud af i alt fem unikke og specielle stævnfendere afsted fra produktion.

Fenderen er til ESVAGT, og er fremstillet specifikt til deres FRB 15C både (Fast Rescue Boat) Bådene er skabt til at operere i hårdt vejr med høje bølger, hvor sikkerheden og komforten samtidig skal være udover det sædvanlige.  

Se flere billeder af fenderen og båden her. 

Vi har fremstillet fenderen i skum for at minimere vægten, hvilket er med til at bevare bådens manøvreringsevne og komfort. Fenderen er blevet udskåret i vores CNC-fræser for at tilpasse bådens dimensioner og kanter 100%. Efterfølgende er fenderen belagt med flyende Polyurea som gør, at skummet får en hård, solid og slidstærk overflade.

ESVAGT er eksperter i sikkerhed og support til søs, og deres flåde består af mere end 40 offshore skibe, der er specialudviklet til operationer i barske vejrforhold. De udbyder en bred vifte af ydelser til offshore vind og olie- & gasindustrien, og operer primært i og omkring Nordsøen og Barentshavet.

Følg os på LinkedIn og vær den første til at se nye spændende projekter hver uge. 

RG Rom Gummi A/S er førende dansk producerende gummileverandør til alle indsutrier. Virksomhedens alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig gør, at de både kan producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. 

Tlf. 9782 2033
info@romgummi.dk

 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.064