23948sdkhjf

Her er forskellen på de forskellige typer softguns

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

En softgun er et vidt begreb, idet der findes flere forskellige typer af drivkraft i de forskellige typer af softguns. Denne artikel gennemgår disse forskellige typer drivkraft, og hvad forskellen er på dem.

Hvis man netop er blevet introduceret for softgunverdenen, så er der rigtig meget at lære. Et godt sted at starte sin research er, ved at finde ud af forskellen på de forskellige softguns og deres drivkraft, og det vil denne artikel hjælpe med at klargøre.

Som hardball spiller, eller generelt set softgun entusiast, er det let at blive tabt i de mange forskellige ord for det samme; softgun, hardball, Co2 våben og gasvåben. Alle disse ord betegner mere eller mindre den samme ting, nemlig yderst realistiske våben, der benyttes til at skyde efter mål, ting eller et modstanderhold i et spil hardball.

Hvad er et elektrisk våben?
Et elektrisk våben er, ligesom andre typer af softguns, et utroligt virkelighedstro våben, der, i stedet for at skyde med ammunition, skyder med plastikkugler. Forskellen på et elektrisk våben og andre softguns er, at det elektriske våbens drivkraft er el. Våbnet opererer på genopladelige batterier, og man kan dermed let oplade våbnet og bruge det igen og igen, modsat Co2 våben, der skal have skiftet Co2 patron, når den eksisterende patron udløber. 

Hvilke fordele er der ved et elektrisk våben?
Den største fordel ved et elektrisk våben er, at man kun skal erhverve sig selve våbnet, batterier, en oplader og nye softgunkugler i ny og næ. Det vil altså sige, at det er en mere økonomisk løsning, idet man ikke skal købe fx Co2 patroner eller gaspatroner.

Derudover følger der ofte en række features med de elektriske våben, som der ikke nødvendigvis følger med ved andre typer softguns. Det kan være, at våbnet har en metal krop eller at de indre dele er af højere kvalitet, og så fås de både som semi- og fullautomatiske. 

Hos Actionshoppen foretages der både salg af el hardball våben online og i deres fysiske butik, og de kan med garanti afdække lige netop dit behov for softgun våben, uanset om du har brug for et elektrisk våben eller et gasvåben.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063