23948sdkhjf

Dette skal du huske på, når du gerne vil købe brugt bil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Har du besluttet dig for, at tiden er kommet til at købe din første brugte bil, så er du ikke den første, og du vil langtfra være den sidste.

Det er en billig løsning til dig, som gerne vil have et godt transportmiddel, og du kan for eksempel køb eller sælge brugte biler på auktion, hvor du har en god mulighed for at finde det helt rigtige tilbud. På denne måde kan du få fat i den bil, som du har brug for nemt og simpelt, og du behøver ikke betale store summer, når du finder den. Nedenfor kan du læse tre gode råd til, hvordan du kommer i mål med processen med at finde den perfekte brugte bil til din indkørsel. 

Kilometertal
Det første, som du skal kigge på, når du gerne vil købe din første bil brugt, er kilometertal. Dette er det tal, som kan forklare dig mest omkring, hvor meget slid din brugte bil har været under, og hvor mange kilometer, som den nok har tilbage. Dette er også en af de første informationer, som du kan finde, når du leder efter en brugt bil online eller hos en brugtvognsforhandler. Her er det en god ide, at du leder efter biler, som har kørt under 200.000 kilometer, da du på denne måde kan holde kilometertallet til et minimum, hvor du ikke skal være bekymret for voldsom slid. 

Historik hos mekanikeren
Når du så har tjekket kilometertallet, så er tiden kommet til at tjekke bilens historik hos mekanikeren. Dette er noget, som du kan læse omkring de fleste biler, når de bliver solgt brugt, og er du i tvivl, så er det en god ide, at du taler med forhandleren eller den private sælger, da det er vigtigt, at du ved hvor meget, som er blevet udskiftet på bilen, og hvor meget, som trænger til at blive skiftet. Derfor er det også vigtigt, at du finder en bil, som gerne lige har været til service, så du ved, at den bil, som du køber er klar til at køre på de danske veje. 

Slid udenpå og indvendig 
Derudover skal du kigge på, hvor meget slid bilen har været udsat for indeni og udenpå. Er der rust uden på bilen? er der ridser, som trænger til at blive lakeret eller potentielle buler? dette er ting, som bør trække ned i prisen, som du skal give for den brugte bil. Derudover skal du se efter, om kabinen er, som du gerne vil have. Dette er vigtigt, da du ellers hurtigt kan ende med at skulle udskifte elementer, når du køber bilen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062