23948sdkhjf

Stor fiskepumpeslange renoveres hos RG Rom Gummi

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

Renovering af gummiprodukter viser sig i nogle tilfælde at være en hurtigere og billigere løsning, end at investere i et nyt.

Vi måtte tage en af vores lagerhaller i brug, da vi skulle renovere den ca. 50 meter lange fiskepumpeslange.

Der er sket meget siden 1983, hvor RG Rom Gummi startede med at producere og renovere gummiprodukter til de lokale fiskekuttere i Lemvig og omegn. Men en ting som ikke har ændret sig er, at vi selvfølgelig stadig producerer og renoverer gummiprodukter til fiskeindustrien.

Se flere billeder af renoveringen her. 

Slangen som vi har renoveret, har til dagligt sin plads på fartøjet L349 Birgitte, og anvendes til transportering af fisk fra nettet op i fartøjets tank. Vi har med vores renovering udbedret slangens slitage og mærker hurtigt og effektivt, så den igen er funktionsdygtig.

Dette er en langt hurtigere og billigere løsning, sammenlignet med, hvis der skulle investeres i en ny slange der koster mellem 600 - 1.400 kr./meter. Med vores specialudviklet gummi til fiskeindustrien får kunden et resultat der svarer til en ny slange. RG Rom Gummi renoverer dagligt flere gummiprodukter til forskellige industrier, da det i nogle tilfælde viser sig, at være både hurtigere og billigere sammenlignet med at investere i et nyt. 

Følg med på vores LinkedIn, og vær den første til at se nye spændende projekter hver uge. 

RG Rom Gummi A/S er førende dansk producerende gummileverandør til alle industrier. Virksomhedens alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig gør, at de både kan producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.078