23948sdkhjf

Digital opmærkning med RFID, er det dig?

| Medlemsnyhed | Indrykket af HellermannTyton

Labels, mærker, etiketter … kært barn har som bekendt mange navne.

HellermannTyton er i dag en af de førende udbydere af traditionel opmærkning og identifikationsløsninger til det professionelle marked. Nu udvides sortimentet med digital RFID opmærkning.

En ny serie bestående af traditionelle komponentlabels med en integreret UHF RFID transponder supplerer nu det omfattende sortiment der, udover traditionel opmærkning, bl.a. består af RFID kabelbindere og RFID montageankre.
Afhængig af den anvendte scanner er tasteafstanden op til cirka 2 meter.
 
Få en samlet løsning, der gør en forskel
Digital RFID opmærkning er en samlet løsning, der består af 3 delkomponenter: RFID labels samt komponenter, hvor dine data er lagret. En scannerløsning der læser data på transponderen og endelig en softwareløsning der opsamler data fra transponderen og distribuerer dem derhen, hvor du ønsker det.
 
I samarbejde med en lokal dansk systemintegrator kan vi tilbyde dig en systemløsning, der kan integreres i din database, ERP system eller lignende.
 
Kort fortalt - Løsninger, der gør en forskel

Få mere viden
Se yderligere information samt video om RFID her.
 
 
Inspiration til dig...
Kontakt os og aftalt et præsentationsmøde, hvor vi gennemgår dine muligheder med vores digitale RFID opmærkning. Ring til os!
 
PS: UHF RFID labels kan med fordel anvendes til materiale – og lagerregistrering, udlejningsvirksomhed, sikkerhedsinspektionsopgaver m.v.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HellermannTyton

Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde
Danmark
HellermannTyton

Send til en kollega

0.079