23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Certificeret i 25 år!

Klüber Lubrication er dedikeret til bæredygtig beskyttelse af miljøet!

Klüber Lubrication var den første virksomhed i München, der blev certificeret i overensstemmelse med EMAS for 25 år siden

Allerede for 25 år siden, som den første virksomhed i München, havde Klüber Lubrications hovedkvarter et miljøledelsessystem certificeret i overensstemmelse med EMAS. EMAS, der er almindeligt kendt som EUs miljøledelses- og miljørevisionsordning, evaluerer om et ledelsessystem tilstrækkeligt opfylder alle krav for kontinuerligt at forbedre den miljømæssige indvirkning med hensyn til bæredygtig udvikling. Udover beskyttelse af miljøet er hovedmålet for “miljøledelses- og miljørevisionsordningen”, der er udviklet af EU at forbedre økoeffektivitet. EMAS sikrer, at alle miljømæssige aspekter, fra energiforbrug til affald og emissioner, implementeres på en juridisk sikker og transparent måde. Certificeringen af Klüber Lubrication i 1996 repræsenterede en vigtig milepæl på virksomhedens længe etablerede vej mod en ansvarlig og omhyggelig udnyttelse af ressourcer.

“På tidspunktet for certificeringen var beskyttelse af miljøet og bæredygtighed langt fra at være en del af den almindelige bevidsthed”, forklarer Markus Hermann, som er ansvarlig for bæredygtighed hos Klüber Lubrication. “Det stod dog klart for os, at, når det drejer sig om beskyttelse af miljøet, så kunne vi ikke vente indtil noget blev et lovmæssigt krav, men at vi måtte proaktivt tage fat på bestemte udviklinger. Eftersom, at Klüber Lubrication tidligt havde en god kemisk styring og havde investeret massivt i tiltag til beskyttelse af miljøet f.eks. i vandopsamlingstanke og udluftningssystemer, så var forudsætningerne for dette gode. Vores etablerede kvalitetsstyringssystem gav også et godt strukturelt grundlag til at overholde de strenge krav fra EMAS. Derudover blev alle miljøstyringssystemer i alle europæiske produktionssteder efterfølgende valideret. I dag er alle tolv produktionssteder certificerede​over hele verden i overensstemmelse med den internationalt anerkendte ISO 14001-standard, såvel som også andre relevante standarder såsom sikkerhed på arbejdspladsen.”

I dag er Klüber Lubrication stadig en af pionererne inden for bæredygtig udvikling af højeffektive, specialsmøremidler. Tribologieksperten stiller ikke kun de højeste krav til sin egen produktion og de anvendte råmaterialer, men hjælper også sine kunder med at reducere deres eget fodaftryk. Ved at bruge tilpassede specialsmøremidler fra Klüber Lubrication, kan operatører undgå energitab, komponenterne forbliver funktionelle i længere tid og værdifulde ressourcer kan bevares i hele værdikæden. I R&D-afdelingen hos Klüber Lubrication udvikles trendsættende specialsmøremidler, som bringes til produktmodenhed, f.eks. de vandbaserede Hydro Lubricants eller EAL-smøremidlerne til brug i følsomme områder såsom havene.

Klüber Lubrication Nordic A/S
Literbuen 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10865328
P nummer: 1000144097

Kontaktperson

AT
Anna Taaler
Marketing Communications Nordic
+46 705390085 anna.taaler@se.klueber.com

Send til en kollega

0.047