23948sdkhjf

Flex repeater til sektor opdeling af Profibus netværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Profibus anvendes fortsat i stor udstrækning i dansk industri, men aldrende netværk kræver opdeling i mindre sektioner for at lette arbejdet med fejlsøgning og reparation.

Træt af fejlsøgning på store Profibus systemer ?

Helmholz tilbyder en Profibus twin- og multirepeater der muliggør en opdeling af netværket i op til 6 sektioner per repeater. Trods sin beskedne størrelse og mulighed for DIN rail montage er Helmholz Twinrepeater en effektivt enhed, når det kommer til gruppering og underopdeling af store Profibus systemer.

Du kender det fra almindelige el-installationer, hvor køkken, lys og andre forbrugere er opdelt i grupper, hvilket gør fejlsøgning lettere og problemer med kortslutninger mindre i omfang.

Profibus systemet har en del år på bagen, og mange virksomheder har etableret et omfattende netværk i deres produktions anlæg. Disse systemer skal jævnligt vedligeholdes for at skabe stabil styring og dermed produktion.

Hvem har ikke prøvet at skulle fejlsøge på et ældre Profibus netværk?

For at gøre tingene lettere at fejlsøge på, er flere og flere virksomheder, ved hjælp af Helmholz Twinrepeatere begyndt at sektionsopdele deres Profibus netværk i mindre grupper. Dermed bliver det hurtigere og lettere at indkredse en kabel- eller udstyrsfejl,  hvorved eventuelle produktionsproblemer er afhjulpet på kortere tid.

Twinrepeater fra Helmholz leveres lige som så mange andre med 2 sider, hvor signaler udveksles imellem de to sider uden galvanisk kontakt, men Twinrepeateren leveres også med 4 og 6 sider, sålede at en enkelt enhed kan danne flere grupper omkring sig. Dette sparer plads, reducerer antallet af knudepunkter samt reducerer behovet for hardware til løsning af opgaven.

ROBOTECH A/S samarbejder med flere danske automatikvirksomheder, som tilbyder at udføre opdeling og installation på jeres netværk, enten som en turn key løsning, eller i samarbejde med jeres egen el- og automatik afdeling.

Vil du vide mere? så kontakt vor produktchef Brian Ziegler på tlf.: 60208040, eller mail: bz@robotech.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Billeder & videoer

Profinet 2-way twinrepeater

Send til en kollega

0.093