23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi er temmelig begejstret - og her er hvorfor

RG Rom Gummi A/S er blevet kåret som Børsen Gazelle 2021! Det er anden gang vi modtager denne kåring, hvor første gang var i 2016.

Hvis vi skal sætte ord på hvordan vi er blevet Gazellevirksomhed i år, skyldes det hverken held, eller en stor ordre. Det skyldes vores konstante udvikling og udvidelse af vores in-house viden, kompetencer og dygtige medarbejdere.

RG Rom Gummi A/S ville ikke være hvor vi er i dag uden vores ihærdige medarbejdere, som hver dag tager kyndig hånd om vores kunder, står ekstra tidligt op, bliver lidt længere, eller tager en weekendvagt i produktionen, fordi kunden skal bruge produktet ekstra hurtigt.
Og vores kunder skal der også lyde en stor tak til. Vi er utroligt taknemmelige for, at I kommer igen og igen og vælger os til jeres gummi, - plast- og skumprodukter.

Lige siden 1983 har vi arbejdet på at blive en af de mest alsidige producenter og leverandører af tekniske gummiløsninger, hvor høj kvalitet og hurtig levering er nøgleordene. Vi har løbende udvidet og udviklet vores maskinpark, for også at kunne arbejde med teknisk plast og skum, og på den måde tilbyde en større samlet pakket til vores kunder.  

Vi ser frem til fortsat at yde en ekstraordinær indsats og til et fortsat godt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere!

Følg os på LinkedIn, og følg med i vores spændende projekter.

RG Rom Gummi A/S er en dansk in-house producent af løsninger i gummi, plast og skum.  Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig kan vi både kan producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. 

Se vores in-house kompetencer og maskinpark her. 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.048