23948sdkhjf

iTronic Serien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sandstrøm & Petersen ApS

Det er med glæde at vi kan præsentere et samarbejde med ALZMETALL om forhandlingen af deres spændende produktprogram.

ALZMETALL´s produkter matcher vores andre produkters meget høje kvalitet.

Den sydtyske fabrik er en virksomhed der har formået at være foran på udviklingen af deres produktprogram, der udover søjleboremaskiner af den absolut højeste kvalitet også består af bearbejdningscentre for de allermest kræsne kunder.

Højdynamiske monoblok 3-5 aksede maskiner der kompromisløst er konstrueret og fremstillet på den flotte fabrik i Altenmarkt.

ALZMETALL fabrikken huser alle arbejdsgange i Altenmarkt, udover den meget dygtige ingeniørafdeling rummer produktionen alle processer, fra et moderne støberi og en højteknologisk spåntagningsproduktion til en montage og kvalitets afdeling der beskæftiger mange højt kvalificerede medarbejdere.

I øvrigt står ALZMETALL fabrikken også selv for coating/maling for at sikre den holdbare kvalitet.

Vi kan allerede nu præsentere den nye iTRONIC serie af boremaskiner.

Der udmærker sig ved at have et TOUCH display til både betjening og udlæsning af hastigheder, boredybde, skærehastigheder og flere andre funktioner.

Disse nye boremaskiner fremstår visuelt med et meget rent design, men under det enkle design gemmer sig masser af konstruktionsdetaljer.

Herunder kan blandt andet nævnes den lydsvage transmission der munder ud i en høj præcisions spindel, som roterer i det støbte spindel hoved, der endeligt er monteret på en støbt præcision slebet søjle der er indvendigt side ribbet for at sikre en reduceret tiltning der langt overgår alle DIN normer for maskin tolerancer.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sandstrøm & Petersen ApS

Ringsbjergvej 19
4682 Tureby
Danmark
Sandstrøm & Petersen ApS

Send til en kollega

0.094