23948sdkhjf

Vil du spare tid når du trækker kabler eller skal inspicere

| Medlemsnyhed | Indrykket af HellermannTyton

Er du træt af selv at udvikle egne innovative løsninger? Ville du ønske du kunne kigge om hjørner? Mangler du det rette tilbehør? Findes der en app der understøtter dit arbejde? Løsningen er Cable Scout serien.

Du kender sikkert til opgaven med, at der skal trækkes flere kabler bag en gipsvæg eller under et nedsænket loft. Du har prøvet flere løsninger af med PL-rør, tape osv. uden held.
Vi ved du gerne vil sikre dig kvaliteten er i orden, men mangler det rette udstyr i servicevognen, så hvad gør du?

Caple Scout Søgefjeder er sagen og redder hele dagen.
Cable Scout søgefjeder består af 10 Glasfiberstænger på hver 1 meter, der kan skrues sammen. I det medfølgende tilbehørssæt er der diverse trækkroge og andet praktisk tilbehør.


Cable Scout Cam kan kigge om hjørner
Cable Scout Cam er et mini HD trådløs WIFI kamera med 10 meter halvstift ledning og der medfølger tilbehør som indeholder:

·       Krog

·       Spejl

·       Magnet

·       En IP68 kappe til linsen

 
Følg med på din smartphone
Cable Scout Cam har en dæmpbar LED belysning og er selvfølgelig understøttet af en app til både Android og IOS. Dette gør det også muligt at optage og gemme dine optagelser.

På vores hjemmeside kan du finde yderligere information om Cable Scout søgefjeder og Cable Scout Cam til din servicevogn - klik blot på dette link.

Vi står også altid klar med sparring og rådgivning, så kontakt os allerede i dag på 70 23 71 20, så du er klædt på til din næste opgave.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HellermannTyton

Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde
Danmark
HellermannTyton

Send til en kollega

0.094