23948sdkhjf

Energioptimering med IP66 frekvensdrev spar op til 60% strøm

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Ældre hastighedsstyringer er ofte uøkonomiske og giver motorstøj. En Invertek frekvensstyring sparer op til 60% på el-udgiften og giver i tilgift en mere støjfri drift samt et større reguleringsområde.

Med de nuværende høje elpriser er det igen blevet interessant at kigge på energirenovering, da besparelserne hurtigt kan tjene investeringen hjem igen. Specielt inden for ventilation og udsugning, der ofte kører i døgndrift, ser vi betragtelige besparelser i energiforbruget på op til 60-70%, når dette sammenholdes med ældre styringer.

Inverteks nye serie af frekvensmformere er IP66 og godkendt til udendørs brug i fugtige og støvfyldte omgivelser.

Det fugt- og støvtætte design kombineret med UV bestandige materialer giver samtidig god resistens over for de typiske væsker og spuling, der benyttes i fødevareindustrien og i den farmaceutiske industri, uden at der er noget behov for indbygning i  separate elskabe. Dette gør brug og installation af frekvensdrevet en del billigere.

Invertek E3 serien kan leveres fra 1 x 230V op til 3 x 600Volt /-10% og understøtter drift i højvolts-produktioner.

Flere af vore kunder har med succes udskiftet ældre Triac hastighedsreguleringer. Den ældre Triac hastighedsregulering har typisk forårsaget, at el-motoren er blevet varm og har støjet meget under drift. Efter montage af et 1-faset frekvensdrev er støjen fra el-motoren reduceret, og man har registreret besparelser i el- forbruget på op til 70%

Invertek leverer frekvensdrevet i IP20 og IP66, hvor sidstnævnte også kan fås med potentiometer for hastighedsregulering, samt hovedafbryder, som vore forhandlere siger: "det er så dejligt let at montere "i med en skrue og på med ledningerne så kører det", ingen ekstra bokse og kontakter er nødvendige".

Vil du vide mere om Invertek, så kan du finde yderligere information her. Hvis du har interesse i at blive Invertek forhandler, søger vi fortsat nye forhandlere i visse områder af Danmark


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.078