23948sdkhjf

SITA SurfaSpector

| Medlemsnyhed | Indrykket af Strenometer ApS

Kontaktvinkelmåling giver hurtigt og nemt en objektiv måling af overfladespændingen.

Strenometer ApS er glade for at kunne præsentere SurfaSpector fra SITA Messtechnik GmbH.

 SITA SurfaSpector er et brugervenligt instrument til hurtig og nem test af befugtningen af metal-, glas- og plastoverflader, fx til kvalitetssikring efter overfladeforbehandling eller rengøring. Eller til test af overfladeaktivering, fx efter en plasmabehandling, og mange andre områder inden for overfladeanalyse.

 Instrumentet er mobilt og fleksibelt og kan bruges uden pc direkte på fabrikken eller i processen. Betjeningen foregår på en intuitiv touchscreen.

 SurfaSpector har et praktisk sensorhoved til målinger på en lang række forskellige overflader med forskellige geometrier. Den automatiserede måleproces omfatter dråbeplacering, påvisning af dråbens fald og bestemmelse af kontaktvinklen. Målingen er berøringsfri, ikke-destruktiv og ikke giftig.

 SufaSpecta kan anvendes med den valgfri software SITA-SurfaceLog til avanceret visning og overførsel af måledata. Det muliggør fx overvågning af grænseværdier i måleprofiler, som giver en fordel ved mange forskellige anvendelser.

 SurfaSpector er bl.a. velegnet til følgende industrier: Overfladeteknologi, bilindustrien, maskinteknik, medicinsk teknologi, elektroteknik, rumfart.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Strenometer ApS

Kongevejen 213
2830 Virum
Danmark
Strenometer ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078