23948sdkhjf

Sådan opnår du korrekt og regelmæssig smøring!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Masytec A/S

Et automatiseret centralsmøringsanlæg sikrer at maskiner og materiel fungerer optimalt.

Sådan får du korrekt smøring af maskiner og materiel 

For at maskiner og materiel skal fungere optimalt, så skal der tilføres regelmæssig smøring af de bevægelige dele.

Undgå paniksmøring
Ved manuel smøring kan der ofte opstå paniksmøring, når du pludselig indser at maskinen er ved at løbe tør for fedt. Maskinen får tilført rigeligt med smøring, og derefter går der lang tid, før maskinen igen tilføres smøring.

Løsningen er automatiseret centralsmøring
Ved at investere i et automatiseret centralsmøringsanlæg kan disse udsving i mængder, som ikke er optimalt for maskinen og ustabil smøring, helt undgås.
Når du anvender et automatiseret centralsmøringssystem, bliver fedtet automatisk fyldt på og doseres i korrekt mængde og påføres det rigtige sted og i rette tid. Det sikrer, at maskinen og materiel altid er velsmurt og kan fungere optimalt.

Forlæng levetiden og undgå nedbrud
Med et automatiseret centralsmøringsanlæg forlænger du maskinens og materiellets levetid. Du sikrer dig samtidigt, at de bevægelige dele fungerer optimalt, og du minimerer også risikoen for uhensigtsmæssig slitage og nedbrud.

Masytec
Hos Masytec har vi over 70 års erfaring med centralsmøring, centralsmøreanlæg og smøresystemer til industrien, offshore, landbrug, vindmøller og jernbaner samt landbrugs- og entreprenørmaskiner. Vi har udført mange installationer, projekter og kundetilpassede løsninger.

Kontakt os
Lad os vejlede dig.
Du kan altid kontakte os på tlf. +45 43 45 88 66 og info@masytec.dk

Få mere information om os på www.masytec.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Masytec A/S

Baldersbækvej 24
2635 ISHØJ
Danmark
Masytec A/S

Send til en kollega

0.079