23948sdkhjf

Stansomatic modtager AAA Guld for højeste kreditværdighed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stansomatic A/S

For 10. år i træk har vi fået en AAA-rating og det udløser et guld-diplom!

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi for 10. år i træk opretholder Bisnode's højeste kreditvurdering, AAA. 10 år i træk med AAA-rating giver os i år et guld-diplom. Med et AAA Guld-diplom kan vi dokumentere vores høje kreditværdighed igennem 10 år med et kvalitetsstempel baseret på nordens mest veletablerede AAA-rating system. Vi kan dermed som virksomhed dokumentere en særdeles god evne til at imødekomme alle betalingsforpligtelser.

Kun 2,7% af danske virksomheder har en AAA-rating og kun 1404 danske virksomheder har Guld AAA - det er en klub, vi er stolte af at være en del af!

For os betyder det stærkt økonomisk fundament at udvikle os fra.

For dig som kunde betyder det leveringssikkerhed i mange år fremover, og at du har en stabil samarbejdspartner, du kan stole på.

Om Stansomatic

Stansomatic er eksperter i udstansning af avancerede emner i tyndt metal og stål. Vi er din erfarne og nytænkende sparringspartner fra idé over højteknologisk masseproduktion til tilpasning til den videre produktion.

Stansomatic A/S har egen konstruktionsafdeling og værktøjsafdeling, hvor følgesnitværktøjerne konstrueres og fremstilles. Emneudvikling foregår ofte i et meget tæt samarbejde med kunden. Emnerne fremstilles i følgesnitværktøjer og moderne stanseautomater med pressekraft op til 63 tons og hastigheder op til 800 slag/min.

Vi fremstiller prototyper, prøveserier og mindre seriemængder, både som plane og bukkede emner. Disse fremstilles vha. trådgnistning og ætsning og simple bukkeværktøjer. Vi håndterer også medical validering og PPAP og tilbyder automatisk pakning med 100% vision kontrol i tape on reel eller trays. Derudover kan vi tilbyde omstøbning af metalemnet i reel-to-reel, lasergravering og lasersvejsning.

Om Bisnode

Bisnode er den mest anerkendte og veletablerede kreditvurderingsmodel på markedet. Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Ratingen er en dynamisk og statistisk ekspertmodel, som med udgangspunkt i flere end 2.400 beslutningsregler giver en klar vurdering af en virksomheds kreditværdighed. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stansomatic A/S

Kornmarken 25
7190 Billund
Danmark
Stansomatic A/S

Send til en kollega

0.172