23948sdkhjf

Intelligent styret lystårn m. multifarver & alarmfunktioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

WERMA's helt nye intelligente programmerbare lystårn eSIGN er udført i IP69 og kan skifte imellem 10 farver, alarmlyde med flere toner, hvor lyseffekter samt lys- og lydstyrke kan redigeres online fra din PC eller PLC styring.

Det nye eSIGN-signaltårn fra WERMA er et resultat af en række kontinuerlige teknologiske fremskridt, der sætter nye standarder i industrien, som har skabt et kvantespring inden for signaltekniske muligheder.

Signaltårnet er udført i robuste materialer med god kemisk resistens samt tæthedsklasse IP69, som muliggør drift i alle miljøer inklusive GMP miljøer og HACCP styret produktion.

Central programmering og driftskontrol/styring åbner op for en mængde funktioner, hvor lampen kan agere funktionsbestemt som lystårn i hvilken som helst farve (grøn = alt ok), (blinkende rød med pulserende lydtone = alarm) eller (blåt blinkende lys med høj hyletone = Evakuer rummet straks)

Lystårnet kan også fungere som niveaumåler, hvor niveauet i tanken vises som en lysende søjle i lystårnet. Dette kan kombineres med alarmer for enten for lav eller høj væskestand, hvor en blinkende farve og et lys signal gør operatøren opmærksom på situationen, mulighederne er mange.

Indkøbsmæssigt er der også sket en forbedring ift. traditionelle lystårne, idet man nu kan nøjes med  1 enkelt varenummer på hylden, uanset hvilken farve lys samt hvilke funktioner som blinkende, eller roterende lys, der er påkrævet i virksomheden. Alt dette uden at der er sket prisstigninger.

Istedet for at det blot er en enkel lampe, der fylder 20 til 33% af signaltårnet, så er der nu mulighed for fuld overfladesignalering i hele lystårnets længde (100%) hvilket gør signalet betydeligt mere iøjnefaldende og gør det muligt for alle brugere at overvåge processerne endnu bedre, som i  mere præcist og mere proaktivt. 

eSIGN er et signaltårn med synligt forbedret ydeevne. Flere farver, flere effekter og mere individualitet. Takket være modulariteten af ​​dets elektriske komponenter kombineret med den nyeste LED-teknologi, kan forskellige signaltilstande produceres ved hjælp af flere farver, lysstyrkeniveauer og lyseffekter - fra det klassiske trafiklysdisplay til fuldt tilpassede indstillinger.

Niveauvisning med aktuelt niveau eller fuld overfladesignalering kan med lethed skabes ved hjælp af dette signaltårn. Det giver ikke kun brugerne mulighed for at overskue processer men bringer også helt nye muligheder inden for signalvisning. 

 Akustisk signalering er en uundværlig komponent, der supplerer visuel signalering i de daglige arbejdsprocesser inden for produktion til logistik, bygningsteknologi eller mekaniske og anlægstekniske applikationer. Deres mål er at sikre, at processer forløber problemfrit, at sikre personalets sikkerhed og beskytte det udstyr, der bruges.

Af denne grund er det nye eSIGN udstyret med en sirene, der kan producere op til 10 forskellige toner. Disse kan også konfigureres til at passe til specifikke applikationer. Sirenen kan naturligvis kombineres med lyseffekter, der har variable lydstyrkemuligheder og er nem at sætte op.

De høje teknologiske standarder og den brugervenlige betjening af dette nye WERMA-signaltårn kan nemt styres ved hjælp af IO-Link eller konfigureres via USB. Lampen kan desuden monteres fysisk på gulvet, på rør eller på vægge.

De to forskellige størrelser af eSIGN giver dig også maksimal fleksibilitet: 15 eller 9 segmenter, med eller uden sirene, standard 24-V version med konfigurationsoverførsel via USB eller ved hjælp af IO-Link teknologi.

Det robuste industrielle design leverer også, hvad det lover: Den høje IP66/IP69k beskyttelsesklasse sikrer forbedret modstandsdygtighed over for stoffer, der typisk bruges i produktionen, mens UL type 4X kabinettet garanterer modstand mod UV-stråling og miljøpåvirkninger.

De brugerdefinerede tilstande, akustiske signaler, frit udvalg af lyseffekter og robust industrielt design betyder, at den nye eSIGN simpelthen altid er det rigtige valg.

Vil du vide mere? så klik på dette link, eller kontakt vor produktchef Brian Ziegler på tlf 60208040, eller mail: bz@robotech.dk

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109