23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bedre arbejdsmiljø og effektivisering

Efter en analyse af vareflow og arbejdsgange i Danske Fragtmænds central i Taulov konkluderede Danske Fragtmænd at der var potentiale for effektivisering og forbedret arbejdsmiljø.

Dette kunne ske ved at modernisere sorteringsanlægget og grundlæggende undgå tunge løft og manuel flytning af forsendelser mellem forskellige paller.

Danske Fragtmænd anvendte deres normale partner som har specialiseret sig i sorteringsanlæg til logistik.

Der valgtes en løsning, som er fuldt konfigurerbar, forberedt for udvidelse og klar til Industri 4.0/IoT-verdenen med et Pepperl+Fuchs ICE Ethernet modul

ICE-Modulet har Ethernet interface med Profinet og Ethernet/IP protocol, de 8 porte giver 16 IO-forbindelser der er programmerbare i grupper mellem Io-Link interface og klassiske digitale ind og udgange. ICE-modulerne er meget robuste i metalhus, tåler voldsomme stød og vibrationer, accepterer et bredt temperaturområde og er helt vandtætte. Konfiguration kan ske helt enkelt via en browser.

Der er yderligerelæsestof (på engelsk) her.

Danske fragtmænd er så tilfredse med de forbedringer der er opnået i arbejdsmiljø og effektivitet at de har besluttet at opgradere deres øvrige centraler i landet.

Pepperl+Fuchs A/S
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13387540
P nummer: 1000554405

Send til en kollega

0.047