23948sdkhjf

ElcoPatch™ – effektivit reparationskit til porehuller m.m.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Strenometer ApS

Hurtig og præcis lapning af porehuller og helligdage uden overforbrug af maling.

Strenometer ApS er glade for at kunne præsentere ElcoPatch™ fra Elcometer Ltd. – et uundværligt reparationssæt til hurtig, nem og ensartet lapning af påviste porehuller, eller helligdage, i belægningsoverflader.

Når man tester beskyttende belægninger på rørledninger, ballasttanke og andre konstruktioner for porehuller og helligdage, er man efterfølgende nødt til at udbedre de fejl man finder.

Gængse metoder til lapning af belægninger har meget varierende effekt og giver ikke altid ensartede resultater fra reparation til reparation. Det betyder at reparationens kvalitet kan være svingende; og hvis de reparationer der udføres, ikke er ensartede, hvordan kan man så være sikker på at alle fejl er tilstrækkeligt udbedret? For ikke at nævne at disse metoder kan give et stort materialespild da de bruger meget mere maling end der reelt er nødvendigt.

Men det er nu slut takket være ElcoPatch™, der med sin patenterede teknologi er en brugervenlig, effektiv og nemt gentagelig metode til lapning af belægningsfejl, som giver ensartede, pålidelige og reproducerbare resultater. ElcoPatch™ sikrer en jævn belægning hver gang, så man hurtigt og præcist kan lappe porehuller og helligdage med kun den nødvendige mængde maling og ikke mere. 

ElcoPatch™ fås i to versioner: et standardkit og et kit med opvarmning. Den kan bruges på både metalliske og ikke-metalliske underlag og leveres med alt hvad der er behov for til effektivt at lappe porehuller i belægningen. Det eneste der skal tilføjes er selve malingen, og kittet er egnet til brug med de fleste godkendte malinger i 50 ml tuber.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Strenometer ApS

Kongevejen 213
2830 Virum
Danmark
Strenometer ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109