23948sdkhjf

Ergonomisk Swing-Down big bag fyldestation

| Medlemsnyhed | Indrykket af SP Technologies ApS

Den ergonomiske bedste arbejdsstilling opnås når fyldehovedet i lodret niveau er lige ud for operatøren.

Vores kunde har et ønske om at fylde produkt i big bags med højde 2400 mm, samt at opnå de bedste ergonomiske forhold for operatøren.

Kundens fyldelinje består af maskiner, leveret dels fra kunden selv og dels fra SP Technologies.
Den komplette fyldelinje består af:
- Pallemagasin.
- Big bag fyldestation.
- Rullebaner.
I samarbejde med kunden fandt vi ud af, at det bedst kan svare sig, at kunden selv anskaffer pallemagasin og rullebaner, da disse så vil være af samme fabrikat som eksisterede på fabrikken.

SP Technologies står for leverancen af big bag fyldestationen, som er den seneste innovative patenteret Swing-Down big bag fyldestation fra vores leverandør Flexicon.
Fyldstationen er designet til mellem/høje fylde-kapaciteter og det revolutionerende er at fyldehovedet bringes ned til operatøren på gulvniveau for hurtig og sikker påsætning af big bag indløb og stropper.

Den ergonomiske bedste arbejdsstilling opnås når fyldehovedet i lodret niveau er lige ud for operatøren.
At bringe fyldehovedet til operatøren på gulvniveau, øger sikkerheden og hastigheden for tilslutning af big bag indløb på den oppustelige bælg, som fastholder indløbet ved fyldning. Trykknap til styring af luft til den oppustelige bælg, er monteret på fyldehoved-stativet, og let tilgængelig for operatøren.
Operatøren undgår dermed at stå på rullebanen/platform og strække sig, for at hægte big bag stropper på krogene som fastholder big bag sækken under fyldning.

Via kontrolpanelet ”kalder” operatøren på en palle, som automatisk ruller ind på Swing-Down fyldestationen og en fotocelle signalere nøjagtig position stop.
Når operatøren har påsat big bag indløb og stropper, aktivere han knappen så fyldehovedet hæves til den forudbestemte ”fyldeposition højde”.
En blæser, blæser automatisk big bag sækken op for at undgå folder og sikre at produkt kommer helt ud i hjørner for stabilitet.

Under big bag fyldestationen er monteret vejeceller for kontrol af nøjagtig vægt. Signal til påfyldning gives og sneglen med produkt starter. Ved næsten opnået vægt reduceres sneglehastigheden og når vejeceller giver signal til nøjagtig opnået vægt, stopper sneglen.

Under dele af fyldningen er det vibrerende dæk aktiveret. Det vibrerende dæk er monteret under selve fyldestativet og er med til at vibrere luften ud af produktet, så der skabes en solid og stabil big bag sæk, der er klar til opbevaring på lager.
Kunden glæder sig over det vibrerende dæk er meget mere effektiv end forventet.

Når big bag sækken er fuld, udløses automatisk den oppustelige bælg samt stoppe-krogene, og fyldehovedet hæves automatisk til klarposition. Swing-Down fyldestationen er nu klar til at modtage signal for ny påfyldning proces.

Den fulde big bag ruller automatisk ud på den efterfølgende rullebane, klar til at operatøren binder snoren ved indløbet og klar til at blive kørt til lager.

Swing-Down fyldestationen er leveret med produktberørte dele i rustfrit stål beregnet til fødevare kontakt. Øvrige dele i malet stål.

Når en kunde har afgivet ordre, starter processen med at optegner udstyret, så en tegning kan sendes til kunden for godkendelse inden produktionsstart.
Kundegodkendt tegning er en del af den fuld komplette dokumentation, som sammen med certifikater er fremsendt elektronisk til kunden.

Læs her om andre typer big bag fyldestationer.
Kig også vores LinkedIn profil.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SP Technologies ApS

Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Danmark
SP Technologies ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094