23948sdkhjf

PROFINET PN/PN coupler med TIA tool GSDML hardware opsætning

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Helmholz leverer en 100% Siemens kompatibel PN/PN coupler, der kan hardware opsættes med en GSDML fil via dit TIA Engineering Tool.

Helmholz leverer 100% Siemens kompatible PN/PN couplere til eksisterende og nye PROFINET projekter.

Der er tale om relativt korte leveringstider, hvor vi snart kan levere fra dag til dag direkte fra vort danske lager.

Helmholz PN/PN coupleren er en del af PN/x familen, der også omfatter enheder designet til Profibus og ModbusTCP integration, således at du kan lave hybride netværk med de PLC'ere, der kan skaffes fra de forskellige leverandører.

Dit normale  TIA engineering Tool kan kommunikere frit med Helmholz coupleren, således at du kan hardware opsætte coupleren med en GSDML fil og konfigurere coupleren 100% ifm. en kommissionering.

Du kan downloade den nødvendige GSDML fil lige her, og du finder en installationsvejledning vedhæftet på denne side.

Vil du vide mere om PN/PN coupleren fra Helmholz? så kig her, og vil du vide mere om leveringstider og priser, så kontakt vor produktchef Brian Ziegler på telefon 60208040, eller e-mail: bz@robotech.dk

Da denne vare er blevet meget populær på det sidste, forbeholder vi os retten til, ved større OEM ordrer, at opdele den første ordre i flere leverancer, og vi hjælper naturligvis gerne med at udarbejde en årsbaseret logistikaftale, således at leverancer fremover vil ske med det rette antal varer og til aftalt tid.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078