23948sdkhjf

CNC bearbejdning i plast, alu og stål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ringsted Maskinfabrik APS

Ringsted Maskinfabrik tilbyder fræsning og drejning af plast, bronze, aluminium, stål og rustfristål. Vi råder over CNC-fræsecenter og CNC-drejecenter, samt manuelle maskiner, hvilket gør at vi er fleksible i produktion af dine emner.

Ringsted Maskinfabrik kan håndtere dreje og fræsning af emner i messing i alle legeringer, aluminium, kobber, jern/stål, titanium samt plast og POM. Emner vi drejer, er op til Ø300 mm, fræse kan vi håndtere emner op til 1000x2500 mm.

Vi bearbejder de fleste typer plast og stål, vi står meget stærkt i bearbejdning af antistatisk plast. Vi tilbyder produktion af komplekse emner, fra prototype til små og store serieproduktioner.

Bearbejdning af plast stiller store krav til værktøjer og håndtering. Vi har dedikeret CNC-maskiner til plastbearbejdning. For at optimere produktionen specialfremstiller vi gerne opspændingsfixturer.

 Vi kan også tilbyde bearbejdning af vakuumformede emner samt elektronikkasser af plast og aluminium.

Vi fremstiller fra mindre til store serier samt enkeltdele. Vi favner bredt og producerer til mange forskellige brancher og industrier.

Vi er også behjælpelig med pladearbejde på længder op til 3 meter, produktion af beslag og svejseopgaver.  Vi tilbyder også laserskæring, svejsning samt montage. Kræver en opgave overfladebehandling hjælper vi også gerne med det.

Vi kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør.

- CNC-drejning

- CNC-fræsning

- Manuel dreje og fræs

- Pladebearbejdning

- Bukning

- Svejsning

- Montage og montering

- Produktion af fjeder, bøjler og beslag

- Overfladebehandling

 Med et stigende efterspørgsel på bearbejdning og montage, udvider Ringsted Maskinfabrik med ny CNC drejecenter med robotlader.
I starten februar kom førte investering i hus, 5-akset Matsuura 520 fræsecenter,. Nu er produktion udvidet med et Haas drejecenter med robotladerder der vil hjælpe os med at udvide kapaciteten betydlig. 

Der er tale om et Haas ST-25 drejecenter med robotportal, som har y-akse på. Vi forøger gennemløb i røret fra 70 til 86 mm. Vi har ikke med robot på i dag, men vi har med loader på. Vi har stigende efterspørgelse på lidt større emner samt serier. 

Vi  kommer til  stå stærkere fremover, med et bedre teknisk setup når der er efterspøgelse på fremstilligr af mindre til store serier. Vi favner bredt og producerer til flere brancher og industrier, det ser vi som en styrke samt en unik service vi kan tilbyde bla. maskinbyggere.

 Ringsted maskinfabrik

Tel: 5761 0510

Du finder os på Balstrupvej 52 i Ringsted


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ringsted Maskinfabrik APS

Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark
Ringsted Maskinfabrik APS

Billeder & videoer

antistatisk plastdelePOM og nylon hjulDreje dele kort leveringHaas robot drejecenter Sjælland

Send til en kollega

0.109