23948sdkhjf

Udvidelse med Haas ST-25 drejecenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ringsted Maskinfabrik APS

Med et stigende efterspørgsel på bearbejdning og montage, udvider Ringsted Maskinfabrik med ny CNC drejecenter med robotlader.

I starten februar kom førte investering i hus, 5-akset Matsuura 520 fræsecenter. Nu er produktion udvidet med et Haas drejecenter med robotladerder der vil hjælpe os med at udvide kapaciteten betydlig. 

Der er tale om et Haas ST-25 drejecenter med robotportal, som har y-akse på. Vi forøger gennemløb i røret fra 70 til 86 mm. Vi har ikke med robot på i dag, men vi har med loader på. Vi har stigende efterspørgelse på lidt større emner samt serier. 

Vi  kommer til  stå stærkere fremover, med et bedre teknisk setup når der er efterspøgelse på fremstilligr af mindre til store serier. Vi favner bredt og producerer til flere brancher og industrier, det ser vi som en styrke samt en unik service vi kan tilbyde bla. maskinbyggere.

Vi bearbejder drejekomponenter i størrelser fra få millimeter i diameter op til 300 mm, med vores stangloader og nye robotcenter kan vi håndtere større serier.

Vi er med når der skal udvikles eller genskabes komponenter, der er udgået og en producent ikke kan levere mere.

Området hvor vi står stærkest er drej og fræs i POM, antistatisk plast, messing, alubronze, aluminium, rustfrit stål samt titanium. Vi fremstiller fra mindre til store serier samt enkeltdele. Vi favner bredt og producerer til mange forskellige brancher og industrier.

Vi har et fleksibelt setup og kan tilpasse det opgaven og leveringstiden, der ønskes udført. Vi har god erfaring og har efterhånden opbygget en god maskinpark samt effektive partner og underleverandør.

Vi kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør.

- CNC-drejning

- CNC-fræsning

- Manuel dreje og fræs

- Pladebearbejdning

- Bukning

- Svejsning

- Montage og montering

- Produktion af fjeder, bøjler og beslag

- Overfladebehandling

Kontakt:

 Ringsted maskinfabrik

Tel: 5761 0510

Email: sales @ringstedmaskinfabrik.dk

Du Finder os på Balstrupvej 52 i Ringsted


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ringsted Maskinfabrik APS

Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark
Ringsted Maskinfabrik APS

Billeder & videoer

Bronze aluminium drejedelAntistatisk plastdele CNC bearbejdetHurtig levering på CNC bearbejdet dele

Send til en kollega

0.125