23948sdkhjf

Sådan drager du fordel af kabelclips!

| Medlemsnyhed | Indrykket af HellermannTyton

Kabelclips kan let lukkes med bare en hånd til den optimale diameter. Det hørbare klik, som vores kabelclips laver, sikrer brugeren at klemmen er lukket sikkert. Se, hvor nemt det er at arbejde med i vores videoklip.

HellermannTytons Ratchet P-Clamp / kabelclips er fremstillet af aluminium af høj kvalitet, som giver dine metal P-klemmer fleksibilitet, mens de giver dig en permanent fastgørelse i de mest besværlige miljøer. Tilføjelsen af en chloropren-indsats, giver kablet eller rørbundtet en høj grad af beskyttelse mod vibrationer, reducerer støj og giver også elektrisk isolation. Se videoen og få mere info her.

Dine fordele:
· Robust og genanvendelig
· Let og sikker rør eller kabelmontering
· Bruges i selv de mest krævende omgivelser
· Kan kombineres med kloropren gummi til sikring mod vibrationer
· Ideel for brug ved temperaturer fra -40°C til + 105°C
· Velegnet for anvendelse hvor metalstyrke er nødvendig

Find de rette kabelclips i guiden.

Hvor bliver Ratchet P-Clamp / kabelclips brugt?
Da vedvarende energikilder, digitale informationssystemer og elektronikken bag dem fortsætter med at udvikle sig, stiger koblingssystemernes kompleksitet som følge heraf.

Du kan derfor bruge Ratchet P-Clamp kabelclips på fotovoltaiske installationer og vindmølletårne / sektoren for vedvarende energi, i forsvars – og jernbaneindustrien, på skibe og på alle former for tunge køretøjer som mobile kraner eller landbrugsmaskiner.  Se anvendelsesmuligheder og specifikationer her.

Hvordan virker de?
P-clamps låser kabler og slanger på plads og hjælper med at sikre, at maskiner, køretøjer og udstyr fortsætter med at køre. De fastgør ledninger, kabler og slanger sammen mekanisk og fastgøres sikkert til et ankerpunkt - normalt med en skrue eller en bolt.
Få inspiration her.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 70 23 71 20, hvis du ønsker vareprøver, eller ønsker rådgivning vedr. anvendelsesmuligheder. Du kan også fange os via e-mailhtdk@HellermannTyton.dk eller besøge vores hjemmeside HellermannTyton for mere information.

OBS: Husk også at dykke ned i VærktøjsKassen!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HellermannTyton

Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde
Danmark
HellermannTyton

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094