23948sdkhjf

Profinet/ModbusTCP coupler, forbind alle typer hybridnetværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Helmholz leverer PN/PN, PB/PN, PN/ModbusTCP coupler m.fl. til de projekter der har hybride netværk som skal kommunikere sammen.


Helmholz tilbyder en serie af Profinet Couplings, der kan koble en lang række andre netværkstyper som Profibus, ModbusTCP, EthernetIP, CAN Open, MQTT sammen, således at bus systemerne kan kommunikere sammen på tværs af deres protokoller og sprog,  naturligvis får man også til galvanisk adskilte netværk.

Særligt PN/PN coupleren er voldsomt populær og leveres i store antal for tiden til maskinbyggere, projekter mv. hvor flere maskiner og systemer skal arbejde sammen. Hardwareopsætning sker hurtigt og præcis som du plejer med en  GSDML fil i dit TIA værktøj..

Med en netværkskobling fra Helmholz er det intet problem at implementere en maskine med en anden netværksbus (hybrid) end den, der normalt bruges i det aktuelle produktionsområde.

Mange virksomheder bruger fortsat Profibus, og de oplever en række udfordringer, når produktionen skal udvides med nye maskiner, der er opbygget med nyere fieldbus netværk som ModbusTCP og Profinet (PN).

Helmholz PN/x-Net couplers gør tingene legende let, når man fysisk forbinder koblingselementet imellem de to fieldbus netværk og herefter softwaremæssigt sætter begge siderne op på koblingselementet. Se vedhæftede Quick Manual for PB/PN med en udførlig beskrivelse af processen.

De enkelte modeller har lidt forskellige data og transmissionshastigheder, der er bestemt af den aktuelle fieldbus type. Du kan se en oversigt over fieldbus koblingerne og deres datablade her.

Modeller:

-> PN/PN Coupler
-> DP/PN Coupler
-> PN/ ModbusTCP Coupler
-> PN/ EthernetIP Coupler
-> PN/MQTT Coupler (direkte kommunikation med abonenter på Internettet)
-> PN/CAN-Gateway

Leveringstiderne varierer en del for tiden, men visse typer kan leveres på 3-4 uger fra vor modtagelse af ordre.

Hvis du vil vide mere om Helmholz omfattende program af fieldbus komponenter til Profibus og Profinet systemer, så kontakt vor produktchef Brian Ziegler på tlf. 60208040, eller e-mail: bz@robotech.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Send til en kollega

0.093