23948sdkhjf

Process Engineering ønsker dig en god sommer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Process Engineering A/S

Sommeren er over os, og inden længe er der mange af os, der drager afsted på ferie. I Process Engineering vil vi gerne ønske dig en rigtig god sommer.

Vi ser tilbage på et godt første halvår af 2022 med stor aktivitet og nye, spændende projekter. Især oplever vi et stort fokus på nye teknologier, som anvendes i nye sammenhænge og til at udvikle vores håndtering af vores forbrug, samt på at skabe et bedre miljø og passe på vores jord.

I foråret skete der noget stort for os i Process Engineering. Vi åbnede et kontor i Den Bosch i Holland. Med dette kontor styrker vi vores udenlandske aktiviteter særligt inden for Food & Biotech området. Vi har allerede fået ansat tre kollegaer, der er i gang med de første spændende projekter.

Samtidig har der også været godt gang i forretningen herhjemme, og det sidste halve år har vi budt velkommen til 17 nye, dygtige kollegaer, der bringer nye kompetencer til vores organisation.

Hen over sommeren vil vores kontorer være bemandet. Så skulle du få brug for vores assistance, er vi klar til at hjælpe dig. Vi ser frem til at tage hul på næste halvår af 2022 med nye samarbejder og spændende projekter.

Rigtig god sommer fra Process Engineering A/S


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Process Engineering A/S

Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Danmark
Process Engineering A/S

Send til en kollega

0.094