23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Med Beta SH kan en sikkerhedshjelm blive til en svejsehjelm

Svejsning er en krævende proces, der stiller specifikke krav til det sikkerhedsudstyr der benyttes. Krav der ofte kolliderer med andre krav på arbejdspladsen, eksempelvis kravet om sikkerhedshjelm og høreværn.

Den nye produktserie Beta e til sikkerhedshjelm giver en økonomisk løsning på problemet ved at anvede en moderne svejsehjelm i samspil med en komfortabel sikkerhedshjelm.

Produktserien består af Beta e90 SH svejseskærm med passiv eller automatisk svejseglas. Beta e397 Kemppi brandet Kask sikkerhedshjelm og Kask høreværn. Beta e90P and e90A komplette sæt er en komplet pakke klar til brug med svejseskærm, hjelm og høreværn. 

Beta e90 SH svejseskærme er udstyret med enten passiv eller automatisk nedblændingsglas og giver fuld beskyttelse af øjne og ansigt mod svejselys, gnister og sprøjt samtidig med at man bærer en sikkerhedshjelm med høreværn. Beta e til SH svejseskærme er kompatible med Kask, Petzl og Zekler sikkerhedshjelme forsynet med passive høreværn.

Hurtig og sikker montering på sikkerhedshjelmens hørværnsbeslag gør det nemt at skifte mellem forskellige arbejdssituationer. Visiret har tre positioner: lukket til brug ved svejsning, helt åben til slibning og inspektion eller den praktiske GapView position ideelt til for eksempel hæftesvejsning.

  •  FORDELE
    Velegnet til MIG/MAG-, TIG-, MMA-, plasma-, skære- og slibeopgaver
  • Er kompatibel med Kask-, Petzl- og Zekler-sikkerhedshjelme med passive høreværn
  • Hurtig tilslutning og afmontering af sikkerhedshjelmens høreværnsholder
  • Beta e90P med passivt svejseglas har farvevalg i DIN 8, 9, 10, 11, 12 og 13
  • Beta e90A med automatisk svejsefilter SA 60B LiFE+ Color ADF har et 60 cm² udsynsområde og nedblændingsvalgene 3, 5, 9-13
  • Slagbeskyttet i henhold til EN175 B
  • På-klikning af visiret i tre positioner muliggør flere anvendelser fra svejsning til slibning og inspektion
  • Forstørrelsesglasramme
  • Forbedret ergonomi med det lette design
Kemppi A/S
Literbuen 09
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11450601
P nummer: 1002908817

Kontaktperson

Mogens Jantzen
Sales Assistant, Financial Accountant
+45 44941677 mogens.jantzen@kemppi.com

Send til en kollega

0.047