23948sdkhjf

Metalholdig sporbarhed - en unik kontrolmulighed

| Medlemsnyhed | Indrykket af HellermannTyton

Alle ved, at uheld kan ske, hvorved fremmede dele kan komme i kontakt med fødevarer i produktion. Sporbarhed er derfor altafgørende! SBPEMC er designet til opgaver i fødevareindustrien samt på maskiner.

Se vores metalholdige og sporbare spiralslange: SBPEMC

Vi imødekommer dine udfordringer omkring sporbarhed
Fødevareproducenter er yderst bevidste om de udfordringer de møder, når det drejer sig om sporing af fødevarer kontamineret med fremmedlegemer, især plastmaterialer. Hvordan og i hvilket omfang et fremmedlegeme detekteres, afhænger af en sammensætning af faktorer såsom: Materiale, detektortype og følsomhed, kalibrering, hastighed på transportbånd m.v. Det er afgørende, at metalpigmenteringen er spredt ensartet i hele plastproduktet. Afhængig af applikationen skal en metalholdig kabelbinder desuden være resistent overfor f.eks. kemikalier, høj temperatur og eventuelt være i stand til at flyde ovenpå væsker. Download vores PDF om sporbare produkter til fødevareindustrien.


Dine fordele:
·       Højt metalindhold sikrer detektion af selv små enheder med standardudstyr
·       Rustfri stål beskytter mod korrosion
·       Blå farve for sikker visuel identifikation
·       Ideel løsning til bundtning af kabler og ledninger
·       Meget fleksibel
·       Ledninger kan udgrenes overalt
·       Passer til retrofit løsninger

SBPEMC spiralslange er ideel til bundtning samt beskyttelse af ledninger og slanger og kan anvendes til eftermontage. Spiralslangen er yderst fleksible, korrosionsresistent og har et højt metalindhold, der gør sporing pålidelig. Se et udvalg her.

Hvor er de testet?
Sporbare løsninger fra HellermannTyton er bl.a. testet af METTLER TOLEDO i England og udviklet til at imødekomme branchens krav og udfordringer. Se specifikationer og download info her.

Kontakt os allerede i dag, for råd og vejledning på tlf. 70 23 71 20, via e-mail på htdk@HellermannTyton.dk eller besøg vores hjemmeside HellermannTyton for mere information.

OBS: Har du styr på VærktøjsKassen? På vores hjemmeside kan du dykke ned i VærktøjsKassen og få vigtig viden, tips og tricks, specifik til din branche. Bliv en del af VærktøjsKassen lige her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HellermannTyton

Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde
Danmark
HellermannTyton

Send til en kollega

0.078