23948sdkhjf

Ny mini BLDC motor fra Portescap

| Medlemsnyhed | Indrykket af GCM A/S

Portescap introducerer deres nyeste mini motor – 12ECP48 Ultra EC™

12ECP48 motoren er den nyeste tilføjelse til Portescaps Ultra EC børsteløse DC platform. BLDC motoren er omkostningsoptimeret uden at gå på kompromis med høj performance.

Med en diameter på 12 mm, en hastighed på op til 60.000 rpm og en vægt på blot 30 gram er motoren næsten 10% lettere end eksisterende motorer i samme størrelse.

Motoren er velegnet til batteridrevet håndværktøj inden for de medicinske og industrielle markeder, elektriske gribere, miniature pumper og mange andre markeder. 12ECP48 er også et godt valg til dem, der ønsker at skifte fra børste DC-motorer til børsteløse DC teknologier for længere levetid.

Der er desuden mulighed for kundetilpasning med bl.a. stik, hastigheds- eller retningsoptimering, støvbeskyttelse, tætning af kabler mm.

Læs mere om den nye 12ECP48 BLDC motor og specifikationerne på vores hjemmeside lige her.

_______________________

Hos GCM A/S er vi eksperter i elmotorergear og styringer med over 30+ års erfaring inden for udvikling, design og produktion af kundespecifikke mekatronikløsninger. Vores kundeportefølje er bred, og vi har erfaring inden for flere forskellige brancher og markeder.

Se mere på vores hjemmeside www.gearcentralen.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
GCM A/S

Redstedsgade 15
6400 Sønderborg
Danmark
GCM A/S

Send til en kollega

0.094