23948sdkhjf

Se paller nedefra i stedet for på tværs

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pepperl+Fuchs A/S

Innovativ detektion af paller på rulle- eller kædetrukne baner eller så en AGV kan finde pallen den skal flytte.

Detektér dine paller på rulle og kædetrukne baner nedefra og undgå besværlig installation af f.eks fotoceller med spejl på tværs af banen. Fotocelle kan monteres i holderen hjemmefra, således at installationstid på site minimeres.

En diffus fotocelle med specialtilpasset firmware monteres i en holder med 45° spejl under banen, f.eks. mellem rullerne. Spejlets vinkel minimerer opsamling af støv, sammen med den særlige firmware i fotocellen i kombination med multipixel teknologi sikrer detektion af pallen på trods af støv også i miljøer med intens belysning. Samtidig har fotocellen en alarmudgang for at anbefale snarlig rengøring i særligt støvede miljøer.

Den særlige serie af fotoceller til palle detektion er en udvidelse af standardserien R20x kan også anvendes i køle- og frysehuse, takket være et temperaturområde på -40 °C ... 60 °C og en IP67/IP69K tæthedsgrad. Fotocellen med den særlige firmware er en diffus fotocelle med sikker baggrundsundertrykkelse fås med 200 eller 650 mm rækkevidde i R200 eller R201 hus.

Læs mere om R20x serien af standardfotoceller her

Hvis der anvendes f.eks. sorte eller blå plastpaller eller paller med høj reflektion eller miljøet er meget støvet kan fotocellen med fordel skiftes ud med en Serie F77 ultralyd som også passer direkte i holderen, ultralydssensoren holder sig selv ren for støv og detekterer sikkert alle emner uanset farve og glans, dog tåler den kun temperatur ned til -25 °C med en maksimal tæthedsgrad på IP67.

Læs mere om den kompakte ultralydsserie F77 her

Se også flyeren, som downloades under kataloger her på siden.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pepperl+Fuchs A/S

Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Danmark
Pepperl+Fuchs A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094