23948sdkhjf

Få effektiv og problemfri drift!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Teknik A/S

Hør hvordan på Automatik messen den 13.-15. september i Brøndby Hallen

AVN Gruppen stiller med 3 selskaber på AUTOMATIK messen!

3 på 1 stand
Selskaberne AVN Teknik, AVN Hydraulik og Masytec vil være på plads i Brøndby Hallen, når AUTOMATIK messen åbner dørene den 13.-15. september. 

På stand B1118 kan du opleve, hvordan alle 3 selskaber kan bidrage til automatisering.

Oplev synergieffekten
Synergieffekten mellem selskaberne omfatter hydraulik, smøring og produkter til automatisering, som du kan få gavn af i produktionen og maskinløsninger.

Demoopstilling
På stand B1118 kan du netop se - med egne øjne - hvordan sådan en konstellation kan se ud, når synergien mellem selskaberne AVN Teknik og Masytec er udnyttet.

Demoopstillingen viser et system med lineære føringer, fra producenten Thomson, hvor vognen til den lineære føring forsynes med kontinuerlig smøring fra det batteridrevne smøresystem fra SKF.

Få problemfri drift
Det batteridrevne smøresystem fra SKF sørger for at tilføre kugleføringen i vognen den korrekte mængde smøring kontinuerligt. Den kontinuerlige og rette mængde smøring bidrager til lavere friktion, så du opnår en optimal og problemfri drift.

Tænk på smøring fra start!
For en maskinbygger, automatiktekniker, ingeniør, maskinmester eller konstruktør af maskiner og anlæg er det en klar fordel at tænke smøring af dele og komponenter ind i projektet fra start.

Det kan være svært at smøre dele og komponenter efterfølgende, når først de automatiserede dele er indkapslet i en maskine og svært tilgængelige. Det kan i værste fald resultere i uhensigtsmæssige og ikke mindst farlige arbejdsstillinger for maskinoperatørerne, når delene i maskinen skal smøres.   

Få rådgivning
Besøg AVN Teknik, AVN Hydraulik og Masytec på stand B1118 og få rådgivning til, hvordan du kan tænke automatiseret smøring ind i dit næste projekt.

Du kan også se de nyeste produkter inden for lineære føringer og aktuatorer samt høre mere om, hvordan hydraulikreparation og service kan skåne miljøet.

Et besøg værd
AUTOMATIK messen i Brøndbyhallen er i mindre skala sammenlignet med andre internationale messer. På AUTOMATIK messen kan du bruge et par timer og være tilbage på arbejdet igen, så du ikke behøver at hive flere dage ud af kalenderen.

Oplev den gode atmosfære og bliv opdateret på de nyeste teknologier og løsninger, som kan være med til at automatisere og optimere processer.

Start din inspirationsrejse
Vi står på stand B1118!

Kom GRATIS ind på Automatik messen.
Se hvordan her 

Vi glæder os til at se dig!

Mød AVN Teknik A/S til Automatik på stand B1118.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Teknik A/S

Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
AVN Teknik A/S

Billeder & videoer

Du kan møde AVN Teknik på Automatik messen. På stand B1118 kan du se de seneste nyheder inden for aktuatorer, lineære færinger og dæmpere.

Send til en kollega

0.094