23948sdkhjf

Arab Health 2023 – Udvid dit salg i MENA-regionen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish Export Association (Eksportforeningen)

Arab Health er en af de største messer for hospital- og plejesektoren i MENA-regionen. Messen forventer over 51.000 deltagere, hvoraf ca. 50% af dem er beslutningstagende indkøbere fra hospitaler og distributør.

Messen giver dig derfor det bedste fundament for at træffe de rette personer til at udvide dine forretningsmuligheder i Mellemøsten og Nordafrika.

Pavilion of Denmark
Antallet af udstillere på Pavilion of Denmark slog alle tidligere rekorder på Arab Health i år, så vi fortsætter succesen i 2023.  Derfor arrangerer Danish Export Association – Health Tech en dansk fællesstand på messen, der gennemføres i perioden 30. januar – 2. februar 2023 og vi er i fuld gang med planlægningen allerede.  Fællesstanden giver dig unik eksponering, hvor din virksomhed vil blive brandet som en del af en stærk dansk industri. Samtidig har I jeres egen visuelle identitet på jeres del af standen. Du får altså de bedste vilkår for at møde agenter, repræsentanter og distributører fra MENA-regionen.

Tilmelding
Vil du vide mere om messen eller tilmelde dig, så kan du læse mere HER.

Spørgsmål
Har du spørgsmål eller kommentar til messen eller fællesstanden, så er du meget velkommen til at kontakte Thomas Andersen, Head of Health Tech, +45 2447 8502, tan@danishexport.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish Export Association (Eksportforeningen)

Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Danmark
Danish Export Association (Eksportforeningen)

Send til en kollega

0.095