23948sdkhjf

Formstøbte gummislanger er en fleksibel løsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi bruger formstøbning af gummislanger som én af mulighederne, når kundens ønske ikke muliggør ekstrudering.

Når udformningen af en gummislange ikke gør det muligt at ekstrudere gummimaterialet, som for eksempel når rillerne skal ligge i en besværlig retning, er det her, rådgiverne hos Gravlund Industrigummi tænker i andre baner.

Efter en gennemgang af slangens formål, udformning og det miljø, den skal anvendes i, rådgives kunden ud fra de mange muligheder for design og materialevalg. Mange gummityper egner sig til formstøbning, så der er ikke nødvendigvis behov for at gå på kompromis med det færdige produkt.

Gravlund Industrigummi formstøber slanger i op til én meters længde på fabrikken i Ballerup, som sætter en ære i at tilbyde korte leveringstider og kompetent rådgivning til kunder i alle størrelser.

Har du også brug for en detaljeorienteret og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til dine komplicerede gummislanger?

Tag fat i Gravlund Industrigummi på telefon 4466 9830 eller email info@gravlund.dk og få en solid samarbejdspartner med i projektet.

Du kan også læse mere om Gravlund Industrigummi og vores danske gummiproduktion på www.gravlund.dk.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 8. år i træk den højeste kreditrating, AAA.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.094