23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Vi byder stort velkommen til Morten Hildebrandt Jensen som projektleder/procesingeniør i Process Engineering i vores afdeling i Fredericia. Morten er et velkendt ansigt, og vi er glade for igen at byde ham velkommen i virksomheden.

Morten Hildebrandt Jensen er uddannet maskiningeniør fra Odense Teknikum i 1996 og startede sin karriere på beholderfabrikken Kähler & Breum K/S. Her fik han smag for trykbærende udstyr og procesudstyr generelt. I 2002 så han en lokal annonce fra et to-mandsfirma, Process Engineering, der søgte en ingeniør til at beregne trykbærende udstyr. Det blev starten på hans mange år i Process Engineering, hvor han har haft enkelte afstikkere og prøvet kræfter hos andre virksomheder.

I sine 15 års arbejde i Process Engineering arbejdede Morten på raffinaderiet i Fredericia, Shell (i dag Cross Bridge), i deres projektafdeling. Her arbejdede han med kulbrinter og metodikken omkring dette.

Gennem årene har han efteruddannet sig, dels inden for erhvervsøkonomi, projektledelse og en IPMA-certificering. Pt. har han gennemført en 1/3 af en EBA-uddannelse, som stiler imod at give tekniske fagpersoner en større forståelse for forretningen og at optimere vejen til bundlinjen, herunder med fokus på strategier, markeder, markedsføring og pris/produktdifferentiering.

 Speciale i:

  • Projektstyring og projektledelse, IPMA.
  • Økonomi, tidsplaner, QA, eksekvering, HSSE.
  • Rørinstallationer, layout, design, ventiler, normer og standarder.
  • Trykbærende udstyr; vekslere, kølere, beholdere, kolonner og beregning.
  • Tankanlæg, puder, volde, farme og instrumentering.
  • Beton, veje, anlægsarbejde, isolering og stilladser.
  • Styrkeberegninger efter Eurocode 3.
  • Mekanisk design.
  • FEM (ANSYS Workbench).

 Øvrige kvalifikationer:

Morten Hildebrandt Jensen vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for olie & gas, procesteknik, projektledelse og mekanisk ingeniørarbejde.

 Vi byder Morten velkommen til One Team.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.063