23948sdkhjf

Fokus på verdensmål for bæredygtig udvikling

| Medlemsnyhed | Indrykket af jpbc A/S

Hos jpbc er en af grundværdierne, at vi arbejder ordentligt, med stort ansvar over for kunder, medarbejdere, miljø og omverdenen.

Hos jpbc arbejder vi med ISO9001 kvalitetsledelse, ISO 14.001 miljøledelse og EN1090 CE godkendte svejseprocesser, og vi har nu sat fokus på, at arbejde med verdensmål for bæredygtig udvikling.

Verdensmål handler om mange forskellige ting, der kan påvirke hele verden og som dansk virksomhed, der arbejder lokalt i Danmark, er det ikke alle mål, vi kan påvirke.

Vi har set på hvilke verdensmål og delmål, der kan være relevant for en virksomhed som os. Efterfølgende har vi set på hvilke delmål, vi vil kunne påvirke.

Det er vores første bæredygtighedsrapport, der gerne skulle kunne hjælpe os videre på rejsen med at sikre, at vi arbejder bæredygtigt og tager stilling til, hvordan vi kan eksistere som virksomhed på den mest bæredygtige måde.

Vi ønsker at bidrage positivt til udviklingen af det omkringliggende samfund, hvor vi driver vores virksomhed. 

Ud fra dette fokus arbejder vi med verdensmålene som rammeværktøj. Vi har som udgangspunkt alle verdensmål i tankerne og retter specielt fokus på de verdensmål, hvor vi som dansk metalvirksomhed kan gøre en forskel.

 Læs mere og download vores udviklingsrapport for verdensmål og bæredygtig udvikling på vores hjemmeside. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
jpbc A/S

Frederiksgade 33
8840 Rødkærsbro
Danmark
jpbc A/S

Send til en kollega

0.093