23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fordi den største fjende inden for intralogistik er nedetid.

Højtydende smøremidler fra Klüber Lubrication tjener effektiv beskyttelse af alle slags komponenter, maskiner og systemer, der anvendes i lagerbygninger og produktionsfaciliteter, og forhindrer nedbrud over en lang periode.

Hvis du bestiller noget i dag, vil du hellere have varerne leveret i morgen. Virksomheder i alle brancher er sat under et enormt pres på grund af disse forventninger. Automatisering og smart lager- og produktionsteknologi (IoT) er beregnet til at gøre processer hurtigere, mere pålidelige og mere effektive og har til formål at spare omkostninger. Men dette virker kun, så længe maskinerne kører. Desværre gør uforudsete nedbrud ikke den daglige produktion lettere.

Forekommer dette dig bekendt? Men ved du i så fald også, at du kan bekæmpe nedetid ved hjælp af præcist tilpassede specialsmøremidler? Michael Marr, Leder af Global General Machinery, giver et indblik i, hvordan smøremidler fra Klüber Lubrication bidrager til at gøre din intralogistik konkurrencedygtig og bæredygtig. Sammen med sit internationale team er han fokuseret på at imødegå enhver udfordring med en matchende løsning og bekæmpe nedetid, øge effektiviteten og reducere omkostningerne. Med individuelle løsninger til hver branche.

Læs hele interviewet med Michael her.

Klüber Lubrication Nordic A/S
Literbuen 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10865328
P nummer: 1000144097

Kontaktperson

HT

Send til en kollega

0.047