23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Slut med plasticposer ved overfyldte glascontainere

Træt af svineriet ved overfyldte containere til glas, papir, affald, tøj osv på offentlige placeringer eller boligselskaber?

Eller er vandstanden høj ved diget ude i marsken, så stormfloden står for døren? Er gylletanken på det yderste overdrev ved at løbe over? Er samlebrønden fuld? Eller trænger kvæget på heden til mere grovfoder i foderbeholderen?

Fælles for disse steder er at der ofte ikke er strømforsyning eller dataadgang.

Her kommer den batteridrevne trådløse niveaumåler WILSEN.sonic.level fra Pepperl+Fuchs til gavn

I Freiburg i Tyskland har man undgået både overfyldte glascontainere eller at spilde brændstof og mandetimer på at køre forgæves til tomme flaskecontainere ved at installere den batteridrevne trådløse niveaumåler WILSEN.sonic.level fra Pepperl+Fuchs. Så spares både miljøet og skatteborgernes penge.

Se indslag fra Baden TV Süd her og få lejlighed til at opfriske dit skoletysk.

Grundlæggende er WILSEN.sonic.level en ultralydssensor til niveau/afstandsmåling med kraftigt batteri og LORAWAN interface. Batterilevetid med tre ultralydsmålinger og en transmission med GPS-lokalisering i døgnet er mere end 5 år og batteriet kan udskiftes. Transmission indeholder udover måledata også batteristatus, temperatur og GPS-lokation, således at flytbare enheder som containere kan spores.  De flere niveaumålinger giver information om fyldningstakten, så man kan forudsige hvornår beholderen bliver helt fuld, eller diget løber over.

Wilsen findes i 2 udgaver til hhv 4 og 2,5 m rækkevidde med henholdsvis 16 og 10 mm opløsning, Se nærmere i brochure og datablade

LORAWAN er et landsdækkende netværk med lang bølgelængde og lav transmissionshastighed, hvilket sikrer dækning hvor GSM ikke rækker, f.eks. bag tykke betonmure eller flere meter under jorden. Samtidig er energiforbruget lavt og LORAWAN-kommunikationen er end-to-end krypteret.

WILSEN.sonic.level er et ægte IoT/Industry 4.0-produkt som opsættes enkelt via en app på smartphone over bluetooth og LORAWAN-kommunikationen er end-to-end krypteret.

Man kan både anvende de offentlige eller etablere egne private LORAWAN netværk. Der er mere information om den globale udbredelse af LORAWAN her.

Pepperl+Fuchs A/S
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13387540
P nummer: 1000554405

Send til en kollega

0.094