23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Demonstration af Industri 4.0/IIot vedligeholdelsessystem

Velkommen til Pepperl+Fuchs stand på SPS-messen i Nürnberg, og se nærmere på hvordan smarte sensorer sammen med dataanalyse i et skysystem kan forebygge nedbrud og optimere vedligeholdsudgifter, samtidig med at alt kan fjernovervåges.

Baseret på AWS Cloud (Amazon Web Services) viser Syntax, GE Digital og Pepperl+Fuchs På SPS-messen i fællesskab en demonstrationsapplikation på et Industri 4.0/IIoT nedbrudsforebyggende system til forebyggende vedligeholdelse og overvågning. Applikationen er et conveyor-system med motorstyring og vibrationsovervågning komplet fra sensor til cloud med visualisering og analyse af data.

Pepperl+Fuchs smarte Io-Link sensorer og gateways forsyner systemet med data, mens Syntax står for data visualisering og analyse i realtid mens GE DigiItals Proficy Historian varetager analyse af historiske data og tendenser.

Som nævnt er systemet baseret på AWS Cloud og AWS IoT Service, som er et fleksibelt sky-system, hvor man kun betaler for det man bruger.

Velkommen i perioden 8-10 november 2022 til Pepperl+Fuchs stand på SPS-messen i Nürnberg, Hal 411, stand 7A. Læs mere om hvad vi også viser på messen her

Hvor du også henter din gratis entrebillet.

 

Pepperl+Fuchs A/S
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13387540
P nummer: 1000554405

Send til en kollega

0.047