23948sdkhjf

Prysmian Finland vil bygge et nyt 185 m højt kabeltårn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group Denmark A/S

Der skal stå færdigt til 2024

Koncernens finske fabrik i Pikkala har planer om at bygge et nyt 185 meter højt kabeltårn til vertikal vulkanisering og har primo november 2022 indsendt en ansøgning om byggetilladelse til det nye tårn, som forventes at tage cirka 2-3 måneder at behandle.

Prysmian Group offentliggør nu også illustrationer af det nye tårn.

Tårnet er en del af Prysmian Groups 100 millioner euro investering til støtte for omstillingen til vedvarende energi, der skal udvide fabrikken og øge produktionskapaciteten af ​​HV-søkabler med 400 km ekstra om året samt skabe 120 nye jobs.

"Når byggetilladelsen er indhentet, kan vi begynde at påføre tårnet med det samme. Ifølge vores planer ville det stå færdigt i 2024", siger Prysmian Group Finlands landechef Ferdinando Quartuccio.

Tårnets dimensioner er afledt af tekniske krav til selve kabelproduktionen, mens designet særligt ligger vægt på tårnets form og farve, så det passer bedst muligt ind i omgivelserne. Når tårnet er færdigbygget, vil det repræsentere en af branchens mest avancerede.

Fabrikken har på nuværende tidspunkt et kabeltårn fra 1974 med en højde på 75 meter, og det er planen at opføre det nye 185 meter tårn i nærheden af det eksisterende, som det ses på illustrationen.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group Denmark A/S

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Denmark A/S

Billeder & videoer

Prysmian Finland - nyt 185 m højt kabeltårn

Send til en kollega

0.25