23948sdkhjf

Tid til efteruddannelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ringsted Maskinfabrik APS

Vi har gennem de sidste år oplevet en stigende efterspørgsels på lidt større emner samt serier, for at imødekomme efterspørgslen har vi valgt at investere i et nyt CNC fræse- og dreje-center, samt efteruddannelse af personale. 

I en hektisk tid, med travlhed i produktionen og opstart af to nye maskiner, 5-akset Matsuura 520 fræsecenter, samt et Haas drejecenter med robotlader, der har givet ordentlig boost til fremtidig produktion. Samtidig skulle der findes tid til at efteruddanne personalet, hvilket viste sig være en udfordring. Især når der er tale om uddannelse i Mastercam Cad program.

I udgangen af 2021 stod det klart der skulle ansættes nyt personale. Vi kom dog ind i en periode hvor det var en udfording at finde rette medarbejder, så det har været en travl periode. Grundet personalemangel, blev kursus udskudt, da vi skulle sende medarbejder ud af huset.

 Vi fandt dog frem til en løsning, der var ret simpel, og kunne imødekomme medarbejdernes ønske om at holde kursuset i huset, i stedet for København eller Jylland. Blev kursus afholdt internt, hvilket er en klart en fordel for vores medarbejder, som ikke skulle tænke på rejse frem og tilbage uddannelsesstedet, hvor de sparer tid og ressourcer på turen frem og tilbage. Samtidig kan de også blive oplært i de emner som vi bearbejder med, for trofaste sammenarbejdes partner, i Danmark men også i udlandet.

Første kursus blev afholdt og var en stor succes, og der skal lyde en stor tak til Cimco og ikke mindst deres nye medarbejder Kenneth.  Det har vist sig at være en stor fordel, at holde kurset her i huset og Kenneth har kunne planlægge forløbet så det var tilpasset den enkelte medarbejder. Ikke mindst fordi det viste sig at medarbejder ikke var på samme niveau i Mastercam.

Vi kommer til stå stærkere fremover, med et bedre teknisk team og opdateret maskiner, især når der er efterspøgelse på fremstilling af mere komplekse emner. Vi er en maskinfabrik med fokus på CNC bearbejdning, men favner bredt og tilbyder andre ydelser som pladebearbejdning og overfladebehandling bla. for maskinbygger i proces- medicinal- og robot-industrien, det ser vi som en styrke samt en unik service vi kan tilbyde.

Ringsted maskinfarbik

+45 5761 0510

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ringsted Maskinfabrik APS

Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark
Ringsted Maskinfabrik APS

Send til en kollega

0.219