23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udstil på Bio360 Expo 2023 i Frankrig

Vil du have muligheden for at udvide eller vedligeholde dine forretninger inden for bioenergi ved at udstille på den danske pavillon på Bio360 Expo i Nantes, Frankrig den 8.-9. februar 2023?

Frankrig er en af de primære producenter af biomasse i Europa og en af de største producenter af biogas, hvilket gør det til et yderst attraktivt marked, hvis din virksomhed leverer komponenter og løsninger inden for bioenergi. Derudover er der stor politisk støtte til transitionen af energiproduktion fra fossile brændstoffer til ikke-fossile brændstoffer og den udvikling vil fortsætte.

Bio360 Expo
Bio360 Expo forventer at 8.000 beslutningstagere vil besøge messen i 2023, hvilket giver rig mulighed for at møde jeres næste kunder og samarbejdspartnere. Derudover vil der være et meget relevant og interessant konferenceprogram, studieture, innovationskonkurrence m.m. 

En international messe
Selvom Bio360 finder sted i Frankrig, tiltrækker messen mange internationale besøgende. I 2022 repræsenterede de 450 udstillere 40 lande og de 6000 besøgende kom fra 35 forskellige lande. Der vil være flere andre landepavilloner til stede på messen og der vil blive opstillet en samlet ”Nordic Village”, for at opnå synergi mellem en dansk, svensk, finsk og muligvis også norsk pavillon.

Vær med på the Pavilion of Denmark
Danish Export – Energy arrangerer to danske pavilloner, hvor du kan udstille side om side med andre danske frontløbere inden for bioenergi. Når du udstiller med Danish Export Association, drager du fordel af det stærke danske brand inden for bioenergi og kan netværke med såvel kunder som andre danske professionelle med det samme fokus som din virksomhed.

De to danske pavilloner vil blive placeret i nærheden af hinanden, hvilket giver dig de bedste muligheder for at skabe nye forretningsforbindelser.

Udstil på the Pavilion of Denmark og opnå:
- En suveræn mulighed for at møde potentielle kunder, partnere, agenter, repræsentanter og distributører fra Frankrig og resten af verden
- Unik eksponering
- Netværksmiddag for alle udstillerne på the Pavilion of Denmark
- Mulighed for at netværke og dele erfaringer med de andre danske udstillere på den danske pavillon
- Danish Export Association er tilstede på messestanden og er klar til at hjælpe dig før, under og efter messen

Læs mere og tilmeld dig her

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.062