23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Værktøjsmagerlærling samler stort stanseværktøj

Vores dygtige lærling Mikkel har lavet dette værktøj i tæt samarbejde med værktøjsmager og læremester Klaus.

Værktøjet måler 1,25 meter og er det længste vi nogensinde har lavet.

Værktøjet, som vejer 327 kg, er til en medtech kunde og kommer til at producere et nyt emne til trådløse opladere til høreapparater.

Stanseværktøj og værktøjsfremstilling er nøglen til et succesfuldt stanseprojekt. Særligt stanseværktøjet skal tegnes og designes til perfektion for at vi kan sikre præcise og ensartede emner samt undgå slid i opstarten.

Når vores værktøjsmagere har bygget et stanseværktøj skal det testes i produktionen. Her tester vi både værktøjet i sig selv og FOT emner i en af vores 13 (snart 14) pressere. De første emner bliver dernæst testet og målt i vores kvalitetssetup.

Hos Stansomatic designer og fremstiller vi selv værktøjerne og styrer alle fremstillingsprocesserne for at sikre, at produkterne imødekommer kundekravene.

Vores værktøjsmagerlærlinge kommer med rundt i alle vores afdelinger og deltager i hele processen fra design til færdigt værktøj. De får prøvet kræfter med mange forskellige teknologier som blandt andet fræsning, montage og service af værktøj, sænkgnistning, trådgnistning, programmering, opspænding, fremstilling af dele til værktøj og meget mere.

Vi tror på, at de mange varierende opgaver er med er med til at gøre dem til dygtige og alsidige værktøjsmagere. Lærlinge løfter vores virksomhed og vi er utrolig glade for alle vores lærlinge, som beriger os med deres talent og nysgerrige tilgang til arbejdet. Derfor er vi rigtig stolte af, at vi kan være en partner i deres uddannelsesforløb.

Stansomatic A/S
Kornmarken 25
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17470833
P nummer: 1001294107

Kontaktperson

DK
Dorte Kjeldsen
Marketingkoordinator
dkj@stansomatic.dk

Send til en kollega

0.063