23948sdkhjf

Guide: 3 trin til bedre sikkerhed i fremstillingsindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af G4S Security Services A/S

Hvordan kan en risikovurdering styrke sikkerheden for virksomheder i fremstillingsindustrien?

Virksomheder verden over skal i dag navigere i en langt mere kompleks verden. De seneste års hændelser med en global pandemi, krig i Europa og tårnhøje energipriser har medvirket, at flere virksomheder må gentænke den måde de driver forretning på.

Særligt i fremstillingsindustrien er kravet til omstilling blevet markant større - materialer er blevet dyrere, energiomkostningerne er steget og råvarer såvel som færdige varer er blevet væsentligt mere interessante for kriminelle. 

Som fremstillingsvirksomhed er det derfor vigtigere end nogensinde før, at genbesøge sin sikkerhedsløsning for at sikre sig mod uforudsete hændelser som tyveri og produktionsstop.

Vil du blive klogere på, hvordan I kan håndtere risici i din virksomhed?

Vi har lavet en guide til dig, der er sikkerhedsansvarlig i en fremstillingsvirksomhed. Her får du bl.a. indsigt i udviklingen og trends indenfor sikkerhed i fremstillingsindustrien, ligesom du finder tre spørgsmål, du kan stille dig selv og din organisation for at opnå bedre indsigt i din virksomheds risikoprofil og dermed samlet set højne sikkerheden. 

Læs og download guiden her.

Prøv også vores gratis online risikovurdering. På blot 5 minutter får du konkrete forslag til, hvordan I styrker sikkerheden i jeres virksomhed.

Medlemsnyhed

Indrykket af
G4S Security Services A/S

Roskildevej 157
2620 Albertslund
Danmark
G4S Security Services A/S

Send til en kollega

0.094